Pluspunten
Uitgebreide collectie onderdelen en producten, snelle levering
Verbeterpuntennvtonderdeel van foodprcessor
Pluspunten
stipte en correcte levering
Pluspunten
snelle levering. gemakkelijk om defecte onderdelen bij jullie te bestellen, zeker voor specifieke apparaten
Verbeterpunteneen omschrijving erbij geven hoe iets erop moet. Na lang puzzelen is het uiteindelijk gelukt. Oeps, dit hebben we nooit gezien. Onze excuses!
Beste Laura, op de pagina van het artikel op onze website staat een uitgebreide gebruiksaanwijzing, incl. foto's
Pluspunten
Onderdelen van Magimix le micro zijn hier te bestellen.
Pluspunten
snelle vlotte afhandeling. gunstige prijs.
Verbeterpuntende koffiezetter kan ook voor 3 kops gebruikt worden. Dat miste ik in de beschrijving (klein minpuntje)
Geachte, de koffiezetter heeft een maximum van 6 espressokopjes a 5 cl, uiteraard kan er ook de helft mee gezet worden of 3 normale kopjes koffie van 10 cl.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, snelle service! Super
Pluspunten
Snelle en goede service en levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Pluspunten
Ruime keuze van kwaliteitsproducten. Faire prijzen. Perfecte afhandeling.
VerbeterpuntenWeet het niet.
Pluspunten
Snelle reactie, feilloze klantenservice
Pluspunten
Levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Groot assortiment.
VerbeterpuntenLevering kan sneller.
Beste Hans, bedankt voor uw beoordeling, u heeft uw order op zondag om 17:33 geplaatst, uw order is op maandag om 08:52 verzonden, sneller is niet mogelijk.
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering; duidelijke website.
Pluspunten
Prima service. Gaven op de website aan dat het product een leveringstijd had van 4 tot 6 dagen. Had inderdaad toen het product binnen.
Pluspunten
Goede advies en service. Snelle levering
Pluspunten
snelle levering mooi product
Pluspunten
Super snelle bezorging van besteld onderdeel. Laagste prijs.
Pluspunten
Snel geleverd en netjes verpakt.
VerbeterpuntenZo door gaan, dan komt het helemaal goed!
Pluspunten
keurige verzending, snel, goed verpakt, goed op de hoogte gehouden van waar, hoe en wie de verzending/bezorging doet.
Verbeterpuntenassortiment nog meer uitbreiden!
Pluspunten
goede website snelle levering goed ingepakt
Verbeterpuntennvt