Pluspunten
Mooi nieuw apparaat. Snelle levering. Waarbij alles goed is ingepakt
Pluspunten
Communicatie , levering, omschrijving van het gekochte boek.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
VerbeterpuntenInformatie van PostNL was niet juist bij de eerste melding. Levering werd zonder opgaaf van reden over het weekend getild
Pakketpost PostNL slaat in sommige regio's helaas de bedrijven en scholen over in het weekend omdat er vaak niemand aanwezig is.
Pluspunten
Magimix onderdeel besteld. Bleek de verkeerde te zijn. Doos was door zoontje al opengescheurd. Toch mogen retourneren en gelijk de juiste versie van het onderdeel gekregen. Uitstekende service dus.
Pluspunten
Goed assortiment, gebruikersvriendelijke website en vlotte verzending; Scherpe prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goed product snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBij het uitpakken bleek dat er twee platen ontbraken. De eerste reactie was: Verder zijn het aantal platen 2 keer gecontroleerd dus ik zal ons voorraadsysteem er op moeten raadplegen of de door u doorgegeven platen teveel op voorraad zijn en dus niet zijn verzonden. Bleek al snel dat twee platen gewoon vergeten waren. De eerste reactie vond ik niet erg klantvriendelijk.
Beste Willem, daar heeft u helemaal gelijk in maar gelukkig is het probleem opgelost.
Pluspunten
VerbeterpuntenWebshop kan nog wat overzichtelijker en intuitiever gemaakt worden
Pluspunten
Je wordt netjes op de hoogte gehouden over je bestelling en levering . Bestelling was goed verpakt .
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Goed materiaal en snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede communicatie prima website Levering aan huis
VerbeterpuntenSpecifiekere tijdsbepaling bij levering
Pluspunten
Pluspunten
Prima levering
Verbeterpuntengeen punten, alles in orde
Pluspunten
Werd goed meegedacht aan de telefoon toen ik het product niet kon ophalen
Pluspunten
goede service, een duidelijke site met mooie, kwalitatief goede producten. Er bestaat duidelijkheid over de levering, aan de leveringsafspraken werd ook gehouden. Medewerkers stonden mij vriendelijk te woord.
Pluspunten
Snelle service, kwaliteit van het product.
Pluspunten
Perfecte verzending , alleen postnl niet .
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
- Super snelle levering - Goed ingepakt in ruime doos - Goede producten
Pluspunten
was prima geregeld
Verbeterpuntengeen