Pluspunten
Bijzonder snelle service bij garantieclaim, tijd verstreken vanaf indienen claim tot (voor mij) goed resultaat: 4 dagen!! Excellent.
Pluspunten
Bestelling keurig snel en accuraat afgehandeld
VerbeterpuntenOnderdeeltjes waren zo klein dat ze ook per enveloppe verstuurd hadden kunnen worden
Beste Ferry, bedankt voor je beoordeling, in een envelop is soms wel mogelijk maar dan is er geen controle, wegens slechte ervaring in het verleden sturen wij zoveel mogelijk met pakketpost
Pluspunten
duidelijke website, heldere bestelprocedure incl. levering. Heel snel antwoord als je het bedrijf een email stuurt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie en goed product
Pluspunten
Ruime keuze, l Overzichtelijke site. Snelle levering.
Pluspunten
duidelijke info op site en vriendelijke adviezen per telefoon
Pluspunten
Snelle levering van het product!
Pluspunten
goed product, snelle levering
Pluspunten
Reageren direkt op emails, mits je de email naar het juiste emailadres stuurt (je vergeet makkelijk de r in het email adres suRprisekookgerei)
Pluspunten
Binnen 24 uur geleverd wat besteld was. Erg prettig.
VerbeterpuntenIk zou graag achteraf betalen
Geachte Heer of Mevrouw, achteraf betalen is bij ons wel mogelijk via afterpay, echter is het minimum bestelbedrag door afterpay ingesteld op €50,-
Pluspunten
Pluspunten
Levering volgens afspraak. Goede kwaliteit bestelde bakvorm.
Pluspunten
Order was sent very quick, it was à very good surprise for me. Very easy and quick, I would recommend your website
Pluspunten
Goede communicatie.
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
De levering van het product was prima.
VerbeterpuntenIk vind het erg irritant dat ik nu op mijn telefoon continue uitnodigingen krijg om de website van surprise kookgerei te bekijken. Als ik weer iets wil bestellen, doe ik dat heus wel, daar heb ik geen uitnodiging voor nodig, zeker niet als ik een spelletje aan het spelen ben op mijn telefoon.
Beste Miriam, deze advertenties kunt u zelf uitschakelen, in de hoek van deze advertentie zit een uitschakelmogelijkheid
Pluspunten
Snel bezorgd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede website, uitgebreid assortiment en snelle afhandeling; heel goede ervaring!