Pluspunten
Snel verzonden, goede prijs
Better customer service
Pluspunten
De goedkoopste die ik kon vinden
VerbeterpuntenDe levertijd was telang en dat ivm de drukte jammer dat ik er zelf achteraan moest gaan had het op prijs gestelt dat ik er van op de hoogte gebracht zou worden als ik volgende keer een product snel moet hebben zou ik niet hier bestellen.
Beste Owen, bedankt voor uw beoordeling, wij hebben u de dag na ontvangen van de bestelling hier een mail over gestuurd welke u helaas niet had ontvangen blijkt uit uw rectie, de levering was inderdaad langer dan wij gewend waren, +/- 1 week. De oorzaak was dat er een artikel niet meer op voorraad was en de drukte rondom transport wegens aankomende Sinterklaas. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenFactuur digitaalm bij bevestigingsmail meesturen
Beste Erik, het meesturen van een digitale factuur bij de orderbevestiging zit in de planning bij onze nieuwe webshop die in 2016 live gaat.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
Pluspunten
prima aanbieding
Pluspunten
Behulpzaam en snelle feedback
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering!
Pluspunten
Pluspunten
Producten kunnen geruild worden en er werd snel op mijn mail gereageerd.
VerbeterpuntenRetouren is voor eigen rekening. Vaak is dit kosteloos bij grote bedrijven. Dit vond ik echt een minpuntje.
Als de fout bij ons ligt kan er gratis geretourneerd worden.
Pluspunten
De Peugeot-pepermolen was niet op voorraad maar alles werd in werking gezet om het zo spoedig mogelijk te leveren .Dikke mik !!....en tot de volgende levering ( neem in 2016 zeker nog een molen af ! )
VerbeterpuntenNog niet van toepassing
Pluspunten
Snelle versturing en toen bleek dat product incompleet was, werd er met spoed een oplossing gevonden en een nieuw product verstuurd.
Pluspunten
Overzichtelijke website Correcte levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, niet duur
Pluspunten
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en super snelle levering.
Pluspunten
Keurige afhandeling van bestelling op de website. Alles volgens afspraak, keurig verpakt en goed verstuurd. Mooie kwaliteit. Zeer correcte en behulpzame afhandeling telefoon en mail.Aardige mensen. Aanrader!
VerbeterpuntenNiks...alles verliep soepel.
Pluspunten
snel en correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Overzichtelijke website. Snelle levering van het artikel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenNvt