Pluspunten
Snel en volgens de afspraken. Prima!
Pluspunten
goede website behandeling snel en overzichtelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering; meedenken: de door mij bestelde onderdelen hoorden niet bij dezelfde machine en daarom direct een mail terug met de vraag of de bestelling wel zo bedoeld was, perfecte service!
Pluspunten
erg behulpzaam bij het bij oplossen van problemen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prima, doen wat ze beweren, keurig geleverd, voor 10 uur besteld de volgende dag in huis.
Pluspunten
klantvriendelijk. ondanks het feit dat ik een fout maakte bij het bestellen kwamen ze vanzelf in de lucht om dit te herstellen.
Pluspunten
Snelle reactie op vraag per email. Correcte en snelle levering! perfect!
Pluspunten
Er was iets foutgegaan wat keurig werd recht gezet.
VerbeterpuntenVoor contact moet je bellen, kan wellicht moderner!
Beste Karlijn, wij zijn zowel telefonisch en per mail altijd te bereiken
Pluspunten
slijpstenen snel geleverd, prima (online) informatie. heerlijk snijden met een zelf (en goed) geslepen keukenmes
Pluspunten
Snel geleverd, vooral fijn dat onderdelen van oude machines nog beschikbaar waren.
Pluspunten
snelle levering, super
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Keurige levering, op tijd en netjes verpakt
Pluspunten
- Snelle feedback op de vragen - Juist product à de juiste prijs - Snelle levering
Pluspunten
Duidelijke en daarnaast een snelle service
Pluspunten
VerbeterpuntenHet artikeltje dat ik had besteld was zo klein en licht dat het beter in een envelop verstuurd had kunnen worden. Had mij ettelijke euro's aan porto gescheeld. Zie bestelling 50708.
Beste, bedankt voor uw beoordeling, wegens misbruik in het verleden verzenden wij niet meer per brievenbuspost, er is dan geen enkele controle meer.
Pluspunten
Heel snel werd de bestelling geleverd, goed verpakt!
VerbeterpuntenIk zou niets kunnen bedenken.
Pluspunten
Goede producten, snelle, probleemloze levering.
Pluspunten
nieuwe beker van Magimix. Zoals het hoort.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen over product.
Pluspunten
Correcte uitvoering van bestelling en altijd klaar voor een antwoord op een vraag, toelichting enz. "Service" noemden we dat vroeger, want meestal wil men wél verkopen, maar daarna stilte!. Niet bij Surprise kookgerei dus!!
Pluspunten
Snel en goed versturen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle respons op vragen. Als ze het niet weten bellen ze de importeur. Daarna snelle levering .
VerbeterpuntenNvt