Hele snelle levering voor een goed prijs,tevens fijne ervaring via telefonisch consut
zeer snelle levering, prima verpakt, persoonlijk handgeschreven kaartje erbij
Ik heb een mooie design voorraadbus gekocht en deze kwam zeer spoedig aan. De glazen voorraadbus was netjes verpakt en kwam onbeschadigd aan.
Ruime keuze, goede prijs, snel geleverd
Netjes ingepakt en een goede service.
Mijn bestelling kwam snel binnen. Keurig verpakt met een mooi persoonlijk geschreven kaartje erbij.
Onze ervaring met, en de levering van is ons zeer goed bevallen.
En zo moeilijk is dat niet, dat bewijst deze Fantatische Webshop van Suprise Kookgerei, ik was suprised, over de persoonlijke aandacht. En ja, hier werken mensen, die je vragen kan stellen, en bij een telefoontje zegt, hallo, wat kan ik voor je doen.. Dit bewijst dat persoonlijke touch meer waard is dan al dat doorgestuur, digitalilsereing en onpersoonlijke computers die je dan zgnmd. helpen... De beste WEBSHOP tot nu toe SINDS JAREN...
Goede en eerlijke service, duidelijke taal.
De verzending gaat vlot, goed en stevig ingepakt, scherp beprijsd
De levering van het bestelde artikel was erg snel. Iets wat mij zeer verraste en zeker werd gewaardeerd was de persoonlijke boodschap op het bijgevoegde visitekaartje.
Snelle levering en een mooi assortiment.
Hele fijne winkel, goede communicatie en zeer klantvriendelijk. Top!
Een blender bestelt die vlot geleverd werd. Helaas ging er snel een afdichting kapot. Deze is direct opgestuurd met een tip hoe dit in de toekomst te voorkomen. Top service.
Een mooie prijs voor een set mooie pannen!
Een scanpan gekocht, deze was hier het scherpst geprijsd. Het werd snel verzonden met een persoonlijke noot. Kan dit bedrijf zeker aanraden.
Bovendien een slijtage gevoelig onderdeel voor een vrij oud apparaat van Magimix, die verder heel goed is. Ik waardeer vooral hoe gemakkelijk het was het juiste onderdeel voor deze apparaat te identificeren.
Snel , correct en tijdig met persoonlijke noot (hand geschreven bericht, klantvriendelijk.
Snelle service, goede verzending.
Voor het kopen van een mooie keukenmachine had ik via de mail heel vlot contact. Het product werd zeer snel verzonden en voldoet volledig naar wens.
De website is overzichtelijk en toegankelijk. Ruime keus en schappelijke prijzen. Bij de betaling van de bestelling ging iets mis. Maar dat werd zeer snel en op uitstekende wijze opgelost. De bestelling werd snel en goed verpakt verzonden. Ik had een prima ervaring met deze winkel!
Het artikel was goed verpakt en dus zonder beschadigingen vervoerd en bezorgd.
Duidelijke website, mooie aanbieding gevonden van Le Creuset koekenpannen. Ik kon snel weer bakken!
Bestelling geplaatst en geleverd zoals afgesproken in een nette verpakking. Dikke prima