Pluspunten
alles was correct en snel geleverd.
Pluspunten
perfecte en supersnelle afhandeling van een bestelling:15.55 besteld en 13.00 volgende dag in huis; telefonisch contact super; dank!!
Verbeterpuntennee dus
Pluspunten
Na bestellen binnen een minuut een confirmatie, en minuut daarna een mail met een tracking nummer! Zeer goed en snel. Product was ook nog eens de goedkoopste op internet!
Pluspunten
Super snel geleverd, goed verpakt! En een super mixer.
Pluspunten
Surprise kookgerei is een super online shop, het bestellen ging eenvoudig en snel, zo ook de levering. Het geleverde product viel in geode aarde. Ik ga hier zeker nog vaker gebruik van maken.
Pluspunten
Snel makkelijk efficiënt geen verzendingkosten dank u!
Pluspunten
Klantvriendelijk, alert, proactief, snel, adequaat, prima verpakt, elke belofte waargemaakt
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
very good!
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering van het goede produkt, keurig verzorgd. Eerdere ervaringen met Surprise kookgerei waren ook goed. Ik kom er steeds terug.
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
handige blederbak, past in de vaatwasser en de mesjes zijn scherp
Pluspunten
snel
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering
Pluspunten
Snel geleverd. Goed en veilig verpakt.
Pluspunten
Kan van alles bestellen en lekker snel in huis
VerbeterpuntenGraag voortaan aanbeveel tips erbij zoals u moet ook dit hebben om er gebruik van te kunnen maken
Pluspunten
Toen ik belde en vroeg of het zeker was of ik hem ook snel kreeg werd er naar hun winkel gebeld om er zeker van te zijn of hij niet in tussentijd verkocht was. Super en ik had hem inderdaad supersnel thuis
Pluspunten
Hele mooie aanbieding Makkelijk te bestellen. Hele leuke site Supersnel ontvangen
Pluspunten
Snelle levering, beste prijs.
VerbeterpuntenBetaling werd niet dezelfde dag ingegeven door mij, waardoor mijn bestelling bijna dubbel werd geregistreerd. Uiteindelijk is alles goed gekomen.
Pluspunten
Snelle levering, heel goed verpakt. Als je de winkel bezoekt word je super geholpen door vakkundige mensen die er echt verstand van hebben!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Mijn bestelling werd supersnel behandeld en ik werd heel klantvriendelijk te woord gestaan. De bestelling werd binnen de gestelde tijd geleverd
Pluspunten
gemakkelijke site en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Er is snel en adequaat geleverd.
VerbeterpuntenIs eenmalige levering, dus geen verbeterpunten, tevreden over de afhandeling.