Pluspunten
Snel geleverd.
Pluspunten
snelle en correcte levering; mooi bestek
Pluspunten
attente en snelle verzorging
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering, degelijke verpakking, product voldoet aan de omschrijving
Pluspunten
Snelle levering en groot assortiment
Pluspunten
Supersnelle levering, goede communicatie, goed verpakt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bereikbaar per telefoon. Informatie per telefoon. Prima verpakt.
VerbeterpuntenDe site zelf vond ik wat ingewikkeld en heb dat ook per telefoon aangegeven. Het argument dat het wel goed moet zijn want het is door een 'goed bedrijf' is gemaakt, is flauwekul.
Pluspunten
Goedkoop, prima informatie over het niet in voorraad hebben van het gekochte, de extra levertijd die dat met zich meebracht, over het gereedmaken van het gekochte voor verzending en over de verzending zelf. De grondige verpakking van het gekochte.
VerbeterpuntenDit was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf. Ik was daar zeer tevreden over en heb geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
Geen minpunten. Alles netjes, snel, juist, compleet geleverd. Perfect.
Pluspunten
snel geleverd, goed verpakt.
Pluspunten
producten goed verpakt, snel geleverd, prima service.
Verbeterpuntenniets op aan te merken; geen verbeterpunten.
Pluspunten
Pluspunten
Ontzettend snelle levering, laagste prijs voor het gekochte product (spiralizer)
Pluspunten
bestelling volgens afspraak snel en op aangegeven tijdstip bezorgd. dus "gewoon"super.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon wat je verwacht!
Pluspunten
Snel geregeld en ook spullen die ze niet in het assortiment hebben
Pluspunten
was zeer snel in huis
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
De Rusell Hobbs,een aanwinst voor mijn keuken, Ligt lekker in de hand,maakt weinig lawaai,en is makkkelijk schoon te maken. En het grote voordeel, vind ik: dat er een dekseltje op zit.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- Snelle levering - Snelle reactie op vragen /emails - SUPER service en klantvriendelijke benadering