Pluspunten
accurate levering
Pluspunten
snelle en goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van transport. Uitstekende verpakking.
Verbeterpuntengeen.ga zo door!!
Pluspunten
Snelle verzending, prima service!
Pluspunten
wat een ideaal ding om mooie spaghettislierten van de courgette te maken!
Verbeterpuntende draaihendel voelt wat wiebelig aan. bang dat die snel afbreekt.
Pluspunten
Van het bestelde product bleek de thermosbeker niet lekvrij te zijn. Ondanks dat het product uit de doos is geweest, want toen bleek uiteraard pas dat het product niet aan de wens voldeed, is na terugzending de aankoopwaarde onmiddellijk aan mij teruggestort. Had nog verwacht verzendkosten te moeten betalen maar heb het volledige bedrag teruggekregen. Heel netjes.
Pluspunten
Pluspunten
Het artikel was niet op voorraad. Er zou een mailtje gestuurd worden als het weer op voorraad zou zijn. Klopte.
Pluspunten
Pluspunten
Snel geleverd, netjes verpakt, juiste product in de juiste kleur.
VerbeterpuntenGing allemaal prima. Voor nu geen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer goede service. Snelle reactie op email en zeer adequate afhandeling van een fout geleverd product.
Pluspunten
Onderdelen van keukenmachine Magimix zijn goed en snel aangekomen.
VerbeterpuntenOnderdelen van oude machine zijn wel duur. Maar nu kan ik het weer goed gebruiken.
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering !
Verbeterpuntennvt
WIJ ZOUDEN GEEN VERBETERPUNTEN WETEN. ALLES WAS PERFEKT.
Pluspunten
Na bestelling produkt, keurig volgens afspraak, in goede verpakking de volgende dag bezorgd.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Grote keuze aan kwalitatief hoogwaardige producten. Maar ook de service is een dikke tien waard! Toen de bestelling online niet wilde lukken heb ik gebeld. Het probleem werd binnen de kortste keren opgelost. Een andere keer was ik in de winkel om een Magimix keukenrobot te kopen. Het model was even niet voorhanden in de winkel. Geen probleem! De eigenares is haar eigen robot gaan halen en heeft me al de mogelijkheden en de machine heel goed uitgelegd, en me erop attent gemaakt dat het kleinere model geheel voldeed aan mijn wensen. Super geholpen!
VerbeterpuntenKan er geen verzinnen.
Pluspunten
Duidelijke site. Vriendelijke medewerker over de telefoon bij vragen, ze was zeer behulpzaam.
Pluspunten
Snel en goedkoop wat wil je nog meer?
Pluspunten
Product juist zoals gevraagd
VerbeterpuntenLangere levertijd dan verwacht
4-9-2014 besteld en 11-09-2014 verzonden, niet echt dramatisch maar er zijn momenteel helaas langere levertijden van le creuset
Pluspunten
Snel en duidelijk!