Pluspunten
Goed persoonlijk kontakt, meedenken met de klant en snelle levering
Pluspunten
Goede prijs!
VerbeterpuntenSurprise Kookgerei zetten mijn product in de aanbieding en deze is vervolgens niet leverbaar (of zetten dat niet bij aanbieding)
Beste Jeroen, bedankt voor de beoordeling, artikel was uitverkocht op hetzelfde moment dat u de order plaatste, de pan is wel geleverd maar met een levertijd van 9 dagen, Le Creuset heeft helaas wat leverproblemen waar wij niets aan kunnen doen
Pluspunten
Pan eerst niet op tijd leverbaar. Suprise kookgerei bood spontaan duurdere pan aan, maar ik wilde toch liever wachten op de bestelde pan. Die bleek overigens toch sneller leverbaar dan verwacht
VerbeterpuntenGeen, prima service!!
Pluspunten
Snelle levering, heldere communicatie
Pluspunten
Snel gereageerd op vragen, snel geleverd in perfecte staat. Kortom 'niks geen klachten'
Verbeterpuntennvt
Snellere levering
Beste Chantal, bedankt voor uw beoordeling, bij het artikel op onze webshop stond vermeld dat er een langere levertijd was, u heeft besteld op 06-09-2014, het artikel is afgeleverd op 12-09-2014, wij begrijpen uw opmerking over de levertijd niet zo goed.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenDit was een cadeau met verzending naar een ander adres. De schenker wordt dan niet via u geïnformeerd over de levering. In die gevallen een cc'tje?
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit en goede prijs! Geen verzendkosten boven €25 en de volgende dag al in huis. Super!
Pluspunten
Super service!
VerbeterpuntenVanuit mijn kant geen verpbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenKon op de website geen "Webshop Keurmerk" vinden. Bijna besloten elders te kijken. Uiteindelijk toch "gegokt" dat het veilig zou zijn. Uiteindelijk zeer tevreden!
Beste Peter, hartelijk dank voor uw beoordeling, wij vinden beoordelingen van klanten belangrijker dan een keurmerk, een keurmerk kopen kan iedereen en zegt eigenlijk weinig.
Pluspunten
Goeie service en snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Snelheid van levering
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle bezorging.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
het artikel zelf
Verbeterpuntenleveringstermijn, enige weken op gewacht.
Pluspunten
Perfecte producten, perfecte -en snelle- verzending en perfecte service; dus alle 5 sterren!!!
Pluspunten
Snelle levering Goede inpakservice (ik vind het zeer klantvriendelijk dat daar geen extra kosten aan verbonden zijn)
Verbeterpunten-
Pluspunten
snel geleverd netjes vepakt
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Ik heb onlangs een kunststof kom met deksel gekocht voor een Magimix van circa 25 jaar oud. Ongelooflijk dat die nog verkrijgbaar zijn. Tevoren info gevraagd of ze wel zouden passen (mijn type stond niet bij de beschrijving). Er werd direct op gereageerd en er werd gevraagd om enkele bijzonderheden van mijn Magimix door te geven. Het zou moeten passen en dat deed het ook. Super blij met de levering want mijn Magimix is nu weer als nieuw.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering! Gratis verzendkosten. Duidelijke website, orderbevestiging direct zichtbaar.