Uitstekende pannenset, op de beloofde dag geleverd met een persoonlijk kaartje erbij.
Snel advies voorafgaand aan aankoop; persoonlijk briefje bijgevoegd
Aardappelschilmesje gekocht en bij dit bedrijf een goede prijs met verzenden, de goedkoopste. Super netjes alles
Voor de 2e keer rvs pan besteld. Prima geleverd. De kwaliteit van de pannen is erg goed. We hebben er veel plezier van.
Product was kwetsbaar maar is erg goed verpakt en snel geleverd.
Geen aanmerkingen. Keurig geregeld.
Vlotte levering en toe bleek dat ik het verkeerde product had besteld ook een vlotte afhandeling.
De door mij bestelde goederen worden altijd snel en juist afgeleverd.
Snelle service! Behulpzaam & vriendelijk!
Prachtige aanbieding van Le Creuset Braadslede. Snelle levering, goed ingepakt, handgeschreven bedankje. Top
Vandaag besteld en morgen in huis bedankt
Online bestelling netjes afgeleverd en volgens verwachting prima product.
Had er een kerstkado (parisiene-voor) gekocht en voor mezelf een set snijplanken en een messenbak voor in de la. Goede, stevige producten die precies overeenkomen met de info op de site
Snelle reactie en verzending. Mooi verpakt met een persoonlijke boodschap erbij.
Al meerdere malen mijn bestelling gedaan, echt wat een kwaliteit een kook accessoires!
Ik had net niet de goede rasp ontvangen en heb direct contact opgenomen. Het betrof een Sinterklaascadeautje dus er was enige haast mee. Voor dat mijn retour bij Surprise Kookgerei binnen was, hebben ze mij de juiste rasp opgestuurd! En deze kwam op tijd (anders was dit niet gelukt). Heel blij mee!!
Snelle en adequate levering en prima communicatie
Product klopt met de beschrijving op de website. Het werd snel geleverd met een persoonlijk berichtje erbij.
Scherpe prijzen, mooie duidelijke website en snel geleverd
Snelle en fijne reacties per mail, netjes verzonden.
Bestellen was eenvoudig en snel. Makkelijk betalen en betrouwbaar. Zeer vriendelijke service met een personal touch.
Erg leuk dat er een hand geschreven, persoonlijk briefje bij zat. Gewoon net even wat extra's. Leuk!
Snelle verzending en vriendelijk briefje bij akket
Bestelling geplaatst en netjes optijd ontvangen. Pakketje was netjes ingepakt. Ben erg blij met mijn nieuwe keukenmachine.
Door foutieve bestelling van mij, werd het keurig opgelost. Bestelling werd geannuleerd en had volgende dag mijn geld terug gekregen.