Pluspunten
Snelle levering van voorradige producten en info over verzenden.
VerbeterpuntenProduct dat niet voorradig was, zou binnen 1 a 2 weken geleverd worden. Deze termijn is verstreken, maar ik heb nog niets gehoord over een mogelijke levering.
Geachte, de nalevering is verzonden eind juni, wij gaan de eerstvolgende werkdag navraag doen over de zending, wij houden u op de hoogte, onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
snelle verzending goede communicatie
Pluspunten
Super service bij een kapot onderdeel. Zeer snelle mail beantwoording. Omruilen van het onderdeel was binnen 3 dagen geregeld.
Pluspunten
Zeer goede service, goed bereikbaar, vriendelijk, scherpe prijzen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, deskundig advies bij telefonisch contact. Goede prijs, kreeg meteen ongevraagd 5% korting.
Pluspunten
Het gemak van het bestellen en de snelheid van de levering maken mij blij!
Pluspunten
Deskundig geholpen met het uitzoeken van de juiste artikelen. Snelle levering en erg blij met het extraatje dat zat bijgesloten Tevens korting gekregen wat ook erg prettig was
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle service ook als je iets terug moet sturen...
VerbeterpuntenNog aantrekkelijkere aanbiedingen. Misschien leuk ombv een kookboek bij een mixer cadeau te doen dan weet je meteen wat je er allemaal mee kan doen.. Rudolfs cupcakes compleet is een erg leuk een betaalbaar kookboek.
Pluspunten
Zéer goede shop. Veel keuze Goed contact Snelle verzending Goed verpakt
Pluspunten
Zeer snelle service, zelfs naar België!
Pluspunten
Goed geholpen dat we belden het apparaat werd meteen opzij gezet voor ons en super snel geleverd.
Pluspunten
Goede service. Snelle reactie op vragen. Dit is mijn 2e bestelling bij surprise kookgerei en het wordt wel mijn vast webwinkel voor kookspullen e.d. Gewoon een goede zaak!
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs!
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Zeer goede en correcte informatieverstrekking over de levering. Liever een bericht teveel, dan een te weinig.
VerbeterpuntenGeen, zo doorgaan.
Pluspunten
snelle levering, goed product, netjes verpakt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt
Pluspunten
Snelle levering, alles correct en klopt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten tot op heden. Mijn dochter heeft recentelijk het kkokboek nog besteld maar dat zal ook wel komen. Het was een cadeau.
Pluspunten
Goede & snelle service!
Pluspunten
zeer snelle levering, degelijk verpakt, prima produkt omschrijving op de site
Pluspunten
Overzichtelijke site producten netjes verpakt ,mooi geprijsd en nette afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden