Pluspunten
Snelle levering, handige instructievideo op internet. Was voor mij reden om bij dit bedrijf te bestellen. Zonder die instructies was het mij nooit gelukt het onderdeel voor mijn keukenmachine te vervangen.
VerbeterpuntenVoeg bij het geleverde product een verwijzing naar het instructiefilmpje op internet toe, bijvoorbeeld in de vorm van een QR-code.
Pluspunten
De onderdelen waren keurig netjes en stevig verpakt. Ook werden ze snel geleverd. Ik had me er al op verheugd om ze te gaan gebruiken, dus ik was zeer blij met deze snelle en nette service!
Verbeterpuntenabsoluut geen!
Pluspunten
alles OK ;)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goedkoopste in prijs en de volgende dag in huis! En speciale complimenten voor de uitzonderlijk goede verpakking!!!
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijke site Goede prijs Nette afhandeling
VerbeterpuntenHoge verzendkosten voor relatief goedkope producten
Pluspunten
Goede service.
Pluspunten
Excellent customer service. Very fast delivery (the next day!). I highly recommend this store.
Pluspunten
Laagste prijs overzichtelijke webshop aantrekkelijke aanbiedingen nieuwsbrief prettige freqeuntie
VerbeterpuntenMijn aanschaf betrof een kadoo op ander afleveradres, ik had mogelijkheid kadooverpakking met eventueel een berichtje erbij leuk gevonden, maar ontdekte niet die mogelijkheid bij bestellen. Ook vermoed ik dat de aanschafprijs dmv factuur zichbaar was voor de geadresseerde, niet leuk als het eenkadoo betreft.
Geachte, bedankt voor uw beoordeling, er kan altijd gecommuniceerd worden na het plaatsen van een bestelling, als cadeau inpakken behoort zeker tot de mogelijkheden, tevens ook het weglaten van de aankoopbon, een aankoopbon is overigens altijd nodig bij het afwikkelen van eventuele garantie, uit ervaring blijkt dat de aankoopprijs vaak geen verassing is voor de ontvanger, alles is tenslotte tegenwoordig behoorlijk transparant en makkelijk te vinden.
Pluspunten
zeer snelle levering. Goede prijs
Pluspunten
VerbeterpuntenInpakpapier: best vervelend dat ik bij de receptie een levensgroot pak ga ophalen waarvan iedereen ziet wat erin zit (en dat ik daar dan ook het hele gebouw nog mee door moet)
Geachte, bedankt voor uw beoordeling, er zat een extra omdoos om het artikel heen, toevallig stonden hier ook afbeeldingen van het merk op, er stonden gelukkig geen vervelende dingen op.
Pluspunten
Zeer betrouwbaar, klant gericht, punctueel
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Uitgebreider product ontvangen dan verwacht.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
veel producten op voorraad en daardoor snel leverbaar, overzichtelijke website waarop de artikelen snel te vinden zijn.
Verbeterpuntenwat mij betreft niet van toepassing, indien niveau van service op dit level blijft.
Pluspunten
alles klopte
Pluspunten
Zeer snelle en vlotte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering Goede afhandeling
Pluspunten
Zéér vlotte service. Dinsdag besteld , vrijdag geleverd.
Pluspunten
Goede service en ongeloofelijk snel geleverd!!
VerbeterpuntenNA
Pluspunten
Keurige en snelle verzending
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
Prachtig assortiment, uitermate vriendelijk geholpen, veel kennis van zaken en hart voor de spullen die men verkoopt: topwinkel!
Pluspunten
goede service, goede producten, goede prijzen
VerbeterpuntenMisschien iets over de levertijden in de bevestigingsmail, ipv alleen bij de productomschrijving op de site?