Pluspunten
Best prijs/kwaliteit verhouding in de Benelux! en ook een beetje daar buiten. Snelle levering, prima ingepakt. Vlugge respons na geplaatste bestelling en vlotte afhandeling.
VerbeterpuntenUitbreiding van het gamma accessoires zou een pluspunt zijn.
Beste Pascal, bedankt voor uw beoordeling, wij zijn bezig het gamma van Marcato uit te breiden, hou onze webshop in de gaten voor een groter aanbod
Pluspunten
Klantvriendelijke webshop. Een vlotte service en aangename bediening. Zelfs vanuit België is de afhandeling van de bestelling, het opvolgen van het geplaatse order, geen enkel probleem. Chapeau , dikke proficiat.
VerbeterpuntenVoorlopig kan ik niets negatief duiden, alvast bedankt voor de service, grtz vanuit België
Pluspunten
zeer snelle levering.voldoende informatie, aanvullende technische ondersteuning.
Pluspunten
Snelle verzending naar Belgie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle en makkelijke service! prijs!
Pluspunten
ik ben vriendelijk geholpen en deze mensen hebben nog hart voor hun bedrijf ze denken mee en dat is echt fijn alles was keurig verpakt , Prima ben echt heel blij met de producten , zou het mijn kennisen zeker aanraden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles volgens afspraak
Verbeterpunteniets duidelijker laten zien wat er geleverd wordt. Ik werd verrast met een siliconen borstel terwijl ik dacht 3 spatels te krijgen.
Beste Rutger, bedankt voor uw beoordeling, bij de omschrijving van het artikel staat het volgende: 1 x spatel, 1 x lepel en 1 x kwast
Pluspunten
snelle levering goede service
Verbeterpunten--
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt
Pluspunten
Heel snel bezorgd en dat 1 onderdeel niet voorradig was goed opgelost!
VerbeterpuntenNvt
klant bij uitstel levering op de hoogte stellen van feit dat produkt later wordt geleverd. Het stond bij produkt zei men, maar had ik niet gezien. Dus voor mensen als ik misschien toch even een berichtje.
Pluspunten
Goed aanbod en uitermate snelle levering!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een per abuis besteld onderdeel kon zonder gezeur worden teruggestuurd en werd efficiënt verrekend
Pluspunten
overzichtlijke site snelle orderafhandeling
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Volgende dag al in huis, degelijk verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
enorme vlugge levering!
Pluspunten
Heel goed advies, snelle levering.
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering. Duidelijke informatie en overzicht over levering.
Pluspunten
Vlotte afwerking
VerbeterpuntenGeen, alles prima
Pluspunten
Vriendelijke mensen, klantgerichte service met persoonlijk aandacht. Snelle levering als je iets via internet besteld, en als je een afspraak maakt voor in de winkel wordt klantvriendelijk ontvangen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
heel snel agehandeld
Pluspunten
Zeer vlotte levering, zeer scherpe prijs: Voor design Magimix broodrooster, elders minimaal €249,50, werd €189,50 afgerekend. Topproduct. Helemaal blij mee !
VerbeterpuntenVerzendverpakking graag iets ruimer, met luchtkussentjes om de originele verpakking. Onderweg buitst het snel (originele doos en verzendverpalkking waren op een hoek gebutst, het aparaat zelf was ongeschonden).
Pluspunten
- snelle reactie - correcte levering
Pluspunten
Snelle en correcte afwerking van de bestellingen. Goede kwaliteit