Pluspunten
mooie producten, snelle levering!
Pluspunten
Product makkelijk vindbaar.
VerbeterpuntenHet heeft even gewenning nodig om meer dan 1 stuks van een product te kopen. Dat kan dus intuïtiever.
Beste Bram, bedankt voor de beoordeling, op de detailpagina van een artikel of in het winkelwagentje kunt u eenvoudig de aantallen aanpassen
Pluspunten
Goede prijzen, veel keuze, professionele communicatie, bezorgen thuis en bezorgen snel.
VerbeterpuntenNiet alle producten op de site waren leverbaar. Edoch: dit is opgelost door de producten (na overleg) te vervangen door vergelijkbare producten in een andere kleur. Dit waren overigens geen producten waarvan de kleur voor mij erg belangrijk was. (Overnschaaltjes.)
Pluspunten
goedkoper dan de concurrent
Pluspunten
Via internet bestellen maar af en toe ook eens langskomen in Roosendaal. Ik ben zeer snel via internet geholpen en product was binnen 2 dagen binnen. Super.
Pluspunten
Ik heb geen kritiek alles is soepel geregeld. met vriendelijke groet, @ns bossert
Pluspunten
snelle levering, goede service, makkelijk en persoonlijk te bereiken bij vragen
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van bestellingen
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Pluspunten
snel en adequaat geleverd.
Verbeterpuntengeen, het is prima zo
Pluspunten
Snelle levering en correcte beschrijving van de bestelling.
VerbeterpuntenKan geen bedenken.
Pluspunten
geweldig, als ik op zaterdagavond iets bestel voor een jarige de dinsdag daarop, dat ik het dinsdag-ochtend al in huis heb en de jarige alsnog een verrassing heb bezorgd.Ook het extra informatieboekje wat ik als cadeautje heb ingepakt werd als een cadeautje ontvangen. Jullie staan bij de favorieten gemeld.
Pluspunten
Snelle service. Binnen een paar dagen goed afgeleverd
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt, goed te volgen op internet. Apparaat is werkelijk waanzinnig. De omschrijving was goed. Tien euro lager dan de meeste andere aanbieders.
Pluspunten
Prima website, producten goed te vinden op website. Keurige en snelle levering.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Goede klantenservice
Pluspunten
snelle levering duidelijke comminicatie over nalevering van een deelbestelling
Verbeterpunten--
Pluspunten
Persoonlijk telef contact was gied.
Pluspunten
Snelle levering en goede bereikbaarheid.
Pluspunten
Supper snelle levering
VerbeterpuntenGeen,
Pluspunten
1.Goed verwerking van de bestelling; 2.snel bezorgd en verstuurd 3.vertrouwd en goed bedrijf
Pluspunten
snelle communicatie
Verbeterpuntenlangere levertijd als vermeld stond drie en halve week, wenselijk snellere levertijd