Pluspunten
Snelle levering en makkelijke betaling. Je wordt goed op de hoogte gehouden na bestelling.
Pluspunten
Snelle afhandeling, prima service.
Pluspunten
Goede prijs stelling voor kwaliteit, garantie afhandeling etc.. kan ik nog niet beoordelen maar na een check vooraf bij Kitchenaid is mij duidelijk vermeld dat Suprise Kookgerei een officiële dealer is derhalve verwacht ik in de aftersales ook geen probleem.
Pluspunten
snelle levering, verschillende mailtjes wat de status is. groot assortiment.
Verbeterpuntenik zoek meestal een speciaal onderdeel van de magimix en als ik het via de zoekfunctie doe vind ik het niet. Dan moet ik de hele lijst af zoeken. misschien is het mogelijk om het te sorteren op typenr. van de keukenmachines.
Beste Anne-Marie, bedankt voor uw beoordeling, het is al mogelijk om op type te selecteren via rubriek onderdelen en accessoires, kies merk en type
Pluspunten
Ik stelde een vraag over een onderdeel en kreeg direct antwoord per mail. Ik had helaas van een ander onderdeel de verkeerde serie besteld en het juiste onderdeel is zonder extra kosten opnieuw opgestuurd hele goede service, alles wordt snel afgehandeld en bezorgd
Verbeterpuntenik had maar één anti-slipvoetje nodig, je kon ze alleen per vier bestellen. Ik dacht dat ze dan alleen per vier verpakt zouden zijn Maar ik kreeg vier losse voetjes thuis, lijkt mij handig als je ze ook per stuk zou kunnen bestellen, ik heb nu drie losse voetjes waar ik niets mee doe.
Beste Mirjam, bedankt voor de beoordeling, kostentechnisch is 1 voetje niet haalbaar, ook bij 1 voetje moeten verzendkosten en verzendrisico gecalculeerd worden, na telefonisch overleg is afhalen van 1 voetje altijd mogelijk
Pluspunten
duidelijke en overzichtelijke website competitieve prijzen zeer snelle verzending
Verbeterpuntenmeer naambekendheid bekomen
Beste Olivier, wij horen graag suggesties hoe we voordelig een betere naamsbekendheid kunnen opbouwen, mondelinge reclame is nog het beste, hier rekenen wij ook op ;-)
Pluspunten
Toegankelijke website. Snelle levering.
Pluspunten
Goede en snelle reactie op vragen. Prima en snelle levering, makkelijke betaling met I deal
Pluspunten
Goede en heldere site (bijv. prijzen en voorraad). Snelle levering. Fijn dat je gelijk korting krijgt als nieuwe klant. Overal word je van bericht.
VerbeterpuntenZijn er eigenlijk niet, houden zo!!
Pluspunten
Goede prijs Snelle levering
VerbeterpuntenKorting van 5% eerder aangeven, zodat o.b.v. prijs het product hoger in de lijst komt te staan bij vergelijking-sites. Nu kom je er pas bij doorklikken achter.
Pluspunten
Snelle nette service
Pluspunten
Goede levering, geen problemen.
Pluspunten
Hoogkwalitatieve producten Scherp geprijst Snelle levering Uitstekende service en prettige communicatie
Pluspunten
De prijs was uiteindelijk goedkoper dan verwacht. Omdat overal nog korting werd berekend.
VerbeterpuntenLevertijd duurde langer dan verwacht, naar aanleiding wat er vermeld stond op de site. Maar aanleiding van de Mail was het op tijd geleverd.
Pluspunten
SUPER ik vind dat dit in iedere bedrijf zo klant vriendelijk moet zijn jullie hebben dit zeer goed geregeld
Pluspunten
veel vakkennis bij telefonisch contact
Pluspunten
goede snelle levering!
Verbeterpuntenben gek op aanbiedingen!
Pluspunten
Uitstekende, duidelijke en klantgerichte service
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken
Pluspunten
Zeer goede ondersteuning toen ik het product niet geinstalleerd kreeg. Direct antwoord via de mail.
Pluspunten
Zeer snel. Goede voorraad, perfecte service!
Pluspunten
Snelle levering Goedkoper dan andere aanbieders!
Pluspunten
heel vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering duidelijke informatie komen afspraken na bij niet tijdig kunnen leveren, wordt er heel snel een alternatief geboden.
Pluspunten
snelheid aflevering, duidelijkheid website zodat goed kan inschatten of het onderdeel daadwerkelijk bij mijn apparaat past.
Verbeterpuntenwaarschijnlijk niets aan te doen, maar mijn onderdeel van ongeveer 2 cm2 werd in een grote doos geleverd. Niet echt milieuvriendelijk en de bezorgkosten waren in verhouding zeer hoog (product werd anderhalve keer zo duur).
Pluspunten
Prettig zakelijk, geen poespas. 5 procent korting op aankoop.
VerbeterpuntenGeen, heel tevreden over aankoop