Pluspunten
snelheid en accuraatheid
Pluspunten
snelle levering en een goed product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij het telefonisch contact opnemen met het bedrijf, krijg ik direct iemand aan de lijn die mij ook keurig te woord heeft gestaan en mij zelfs teruggebeld heeft (op nummer herkenning!). Ook heeft zij middels het stellen van een aantal vragen geadviseerd welke kleur kitchenaid ik het beste kon nemen.
Pluspunten
Ze hebben veel keuze in de webshop. De bestelling was er binnen een dg.
Pluspunten
snelle levering. goede zorgen bij verpakking en versturen.
Verbeterpuntenzou fijn zijn als ik met creditcard kan betalen
Beste Marianne, bedankt voor uw beoordeling, het is al mogelijk om met creditcard te betalen, dit loopt echter via paypal, maar hier is geen paypal account voor nodig.
Pluspunten
Snelle levering. Lage prijs. Geen administratie kosten, geen verzend kosten. Super verpakt en het product beantwoord aan de hoogste kwaliteit.
VerbeterpuntenWat meer info bij de producten.
Pluspunten
Zeer goede telefonische ondersteuning en zeer snelle levering.
Pluspunten
Gemakkelijke, duidelijke site! Zeer snelle levering! Kortom, prima service, wij zijn altijd zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
Pluspunten
Bizar snelle levering!! Binnen 5 min. bericht dat de bestelling was ingepakt en klaar stond voor verzending. Vrijdagmiddag besteld, zaterdag bezorgd.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Karla, het zal niet altijd zo snel zijn maar we doen ons best
Pluspunten
U hebt al onze verwachtingen overtroffen.
VerbeterpuntenPayPal-betaling Levering in het buitenland.
Pluspunten
Prima info over je bestelling snelle levering
Pluspunten
Schaars onderdeel van Magimix snel geleverd
Verbeterpuntenzoeken op de website was in dit geval moeizaam, moest via email aan de juiste link geholpen worden; dat ging overigens heel snel
Pluspunten
De diverse hulpstukken voor de KitchenAid werken goed en zijn bijzonder handig in gebruik.
Pluspunten
Persoonlijk contact mogelijk, dit geschiedt ook snel. De bezorging werd binnen 1,5 week in goede staat geleverd
Pluspunten
Fantastisch snelle levering naar Belgie toe. Geweldige service nadat een zending niet helemaal goed was aangekomen. Heel goede reactie van degene die de telefoon beantwoordde. Indrukwekkend in deze tijd. Mooie produkten en leuk om folders van andere produkten bij de zending toe te voegen.
VerbeterpuntenMisschien beter de te verzenden produkten niet in gebruikte dozen te verpakken en er ook voor te zorgen dat er boven (bij dekseltjes van bijv. keramiek pannetjes) ook voldoende bescherming is.
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenVooralsnog geen
Pluspunten
Snelle levering, goede service (andere kleur magimix dan standaard in het pakket geleverd), snel telefonisch contact
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Zeer scherpe prijs. Snelle levering.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
vandaag besteld en morgen in huis direct via mail wordt alles communiceert et gevolgd site is erg duidelijk