Pluspunten
Wij genieten van jullie \\\"all in one koffieapp.\\\" fabr. Jura . De lekkere smaak van alle 4 de mogeljkeheden !!!! De afzonderlijke en uitgebreide handige bedieningsmogelijkheden. Zelf\\\'s het gebruiks vriendelijke onderhoud is van hoge kwaliteit .
VerbeterpuntenIk heb zitten denken wat je hier nog aan toevoegen kaan,nou de koffie Latte mac is wat aan de mindere warme kant ondanks dat ik de temp. hoog heb ingesteld. Ik vraag me af of hier de melk uit de koelkast hiervan de oorzaak is?
Beste John, bedankt voor de beoordeling, de melk wordt opgeschuimd rond de 70 graden, dit is de beste temperatuur voor het verkrijgen van melkschuim, met koude melk beginnen is juist goed. Hoe meer melkschuim er in het product gedaan wordt, des te lager de gemiddelde temperatuur. De koffie wordt gezet op ongeveer 82 - 84 graden, de melkschuim haalt dit dus iets omlaag, wel beter voor de smaak, hoe heter het product, hoe minder de smaak. Ook het glas of de kop goed voorverwarmen scheelt ook veel
Pluspunten
Goed vormgegeven toegankelijke informatieve website Aantrekkelijke prijzen Vele betaalmogelijkheden Snelle levering
VerbeterpuntenHet aanbod magimix is zeer compleet. Maar het aanbod Kenwood is zeer mager. Tip: Uitbreiding van het assortiment onderdelen Kenwood Als ik met Google zoek op keukenapparaten en -onderdelen, scoort Surprise niet hoog. Geheel ten onrechte.
Geachte, bedankt voor uw beoordeling, het bestellen van Kenwood onderdelen is zeer lastig en traag, vandaar het beperkte aanbod van Kenwood.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede service met een leuke extra verrassing erbij... Nog nooit zo blij met iets geweest wat kapot was gegaan.. :-))..Geweldig!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Stipt prompt betrouwbaar
VerbeterpuntenBlijf concurrerend met prijzen
Pluspunten
breed assortiment, grote keus, snelle afhandeling van aankopen. ook telefonisch goede bereikbaarheid
Verbeterpunteniets duidelijker aangeven dat een besteld product een lange levertijd heeft. Het staat op de plek van aankopen wel vermeld, maar ik zou even een highlight willen zen bij het winkelmandje
Pluspunten
prijs/kwaliteitverhouding service bereikbaarheid
Pluspunten
Ze hebben echt van alles op keuken gebiedt. duidelijke website. goedeprijs kwaliteit.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
snelle levering mooie prijs
Pluspunten
Zeer snelle leertijd en uitstekende prijsstelling
Pluspunten
Snel en stipt
VerbeterpuntenNee is prima
Niet van toepassing
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling !
Pluspunten
Goede website, betrouwbaar en snelle levering.
VerbeterpuntenNee, vooral zo doorgaan.
Pluspunten
overzichtelijke site, vlotte levering, ruime keus.
Verbeterpuntenstickers leveren bij kruidenpotjes.
Pluspunten
service
Verbeterpuntenneen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Dit is de eerste keer dat ik hier iets bestelde. Prima prijs/kwaliteit en snelle levering. Kruidenrekjes werden bewonderd en heb jullie adres doorgegeven aan een vriendin.
Pluspunten
leuke overzichtelijke website. Snelle levering. bij vragen duidelijk antwoord.
Mogelijkheid bieden tot annulering, indien levertijd lang is.
Geachte, annulering kan altijd kosteloos
Verbeterpuntenprima
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informative over de status van de verzending
VerbeterpuntenBetere zoekfunctie voor de web shop
Geachte, onze zoekmachine wordt over het algemeen als zeer prettig ervaren, uiteraard worden er weinig resultaten getoond bij spelfouten.