Snel, uitstekend verzorgd, en uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding
Mooie producten Snelle verzending Klantvriendelijk
Hier kunt u gerust bestellen
Geweldige service, veel dank Dirk
Zie boven
Ik ben goed geïnformeerd over het verloop van de bestelling. Wat ik erg leuk vond was het persoonlijk geschreven briefje bij de bestelling, heel bijzonder.
Verrast was ik door de snelle levering, binnen 1 dag. Leuke aanbieding en die dag geen verzendkosten. Product voldoet volledig aan de verwachting. Heel blij mee. En een pluim voor Surprise kookgerei.
De bestelling is supersnel bezorgd. Mooi ingepakt en met een vriendelijk kaartje erbij. Een aanrader voor mensen die van koken houden! Topkookwinkel.
Ik zal hier nogmaals bestellen
Onderdeel voor Magimix besteld, deze kwam zoals afgesproken en met een persoonlijke note. Zeer attent bedrijf, zie je niet vaak meer.
Surprise kookgerei heeft een hele uitgebreide webshop, maar je kan er ook terecht voor persoonlijke service. Helemaal top!
De bestelde pannenset is snel en keurig verzonden. Met een vriendelijke persoonlijk bedankje Prijs / kwaliteit is heel goed
Net als mijn vorige bestelling. Top! Snel geleverd, netjes verpakt en een handgeschreven kaartje bij mijn order.
Snelle levering, duidelijke omschrijving van het product en ook nog een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Wat wil je nog meer?
Hele fijne winkel met een prima assortiment en een prima advies
Al vaker spullen gekocht. Alles wordt netjes en op tijd geleverd, of je kunt het gaan afhalen in de winkel. Hele leuke vriendelijke mensen.
Iedere keer weer maakt Surprise Kookgerei een aankoop persoonlijk door er een lief kaartje bij te doen. Bestellingen worden snel verwerkt en goed verzonden. Ik ben een zeer tevreden klant.
Duidelijke website. De ontvangen goederen zijn conform de omschrijving op de website. De levering was de dag na het bestellen. Duidelijke info over het transport.
Snelle levering, goed product!
Snelle levering. Producten waren goed verpakt. Top!
Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat
Mooi ingepakt werd mijn bestelling bezorgd.
De bestelling was zeer goed verpakt , en werd snel geleverd ! En een leuk persoonlijk geschreven bedank briefje ! Zijn van die leuke dingen !
Wij koken fijn op de scanpan