Pluspunten
Snel antwoord op vragen. Super service!
Pluspunten
Bij product ook link naar relevante montageinfo
Pluspunten
Fast shipping!!!
VerbeterpuntenOverpriced shipping cost if ordering very small parts!
We ask 5,95 Euro for shipping below 50 Euro, the real shipping costs to Antwerp are 10 Euro, what do you mean with overpriced.
Pluspunten
Dat je onder elk product rechtstreeks een vraag kan stellen zodat jullie exact weten rond welk product de vraag gaat. Het antwoord hierop komt ook super snel.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Beschrijf de positieve punten van dit bedrijf de bestelling werd snel en correct uitgevoerd. De producten waren precies zoals op de website beschreven. Ik was helemaal tevreden.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat.
Pluspunten
Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en het product werd snel geleverd!
Pluspunten
Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Breed assortiment!
Verbeterpuntenmisschien als je vaker dan 1x en binnen bepaalde tijd besteld iets met de verzendkosten ik ben nu 1 dingetje vergeten en dat is een klein onderdeel van een blender dat ongeveer 10 euro kost ik moet dan weer de verzendkosten betalen dat is een beetje jammer
Beste Ramona, bedankt voor deze beoordeling, helaas zijn ook wij steeds weer verzendkosten kwijt(zelfs meer dan dat wij berekenen), de verzendkosten compenseren we iets door de 5% klantenkorting.
Pluspunten
Onmiddellijk antwoord op een vraag via de mail! Met goed advies!!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede hulp bij een mislukte transactie via ideal.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Persoonlijke benadering, goede informatie over het produkt, en de post
VerbeterpuntenHet is op marktplaats niet duidelijk waar de vestiging is Mail wordt door 1 persoon gelezen. Als deze uitvalt ga je klanten missen.
Pluspunten
Pluspunten
adequaat handelen op vragen, service gericht en zeer vlotte afhandeling van het product . Omdat ik pas eenmalig kennis heb gemaakt met dit bedrijf een 9, ben er zeker van indien nodig dit bedrijf als eerste aan te schrijven.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Super kennis en zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenLager orderbedrag voor gratis verzenden.
Pluspunten
Pluspunten
Goede sortering, goed product, snelle levertijd en goede betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenNee, was echt prima.
Pluspunten
Afspraak nagekomen. Artikel zoals op website. Verzending snel. Pakket was goed verpakt.
VerbeterpuntenNee, ga zo door