Pluspunten
Zeer snelle levring, goed verpakt
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Overzichtelijke website. Kunnen betalen met verschillende middelen. Kwaliteitsproducten. Ruim assortiment.
VerbeterpuntenGeen producten op de site plaatsen die niet leverbaar zijn.
Pluspunten
Het is de eerste keer dat ik een bestelling plaatste. Ik ben aangenaam verrast over de vlotte communicatie en de snelheid van levering; Ik kan deze manier van shoppen aan iedereen aanbevelen. Proficiat met jullie bedrijf!
Pluspunten
extra kadootje
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
Pluspunten
Snel doeltreffend goed verpakt
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
vandaag een bestelling morgen in huis en telefonisch word u van tevoren ingelicht hoe laat de bestelling word bezorgd
Pluspunten
Goede site, verwerking van de bestelling en zeer vlotte levering. Als ik spullen voor de keuken nodig heb, kom ik hier weer terug.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, prijs/kwaliteit in orde.
Pluspunten
Goed uitgebreid assortiment, gunstig geprijsd
VerbeterpuntenIk heb een mail gestuurd i.v.m. de levertijd van mijn bestelling. Ik kreeg een mail terug met veel typefouten en `het verwijt` dat ik een mailtje zou hebben gekregen dat mijn bestelling vertraagd was. Deze hele mail heb ik nooit mogen ontvangen.
Pluspunten
snelle levering en gelukkig hebben zij het nog, de meeste winkels hebben alleen nieuwe series
VerbeterpuntenBlijf vooral magimix verkopen, geweldige hulp in de keuken
Pluspunten
Razendsnelle levering!
VerbeterpuntenZeer tevreden.
Pluspunten
Goed en snel advies na vraag per email.
Nergens kon ik de levertermijn vinden.
Pluspunten
Beste prijs online!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Handelings snelheid producten vrijdag geld overgemaakt via ideal zaterdag bezorgd uitstekend.
VerbeterpuntenGaarne pannen van Demeyre in uw assortiment.
Pluspunten
de zeer vlotte levering en hoe je het via de mail kan volgen