Leuk handgeschreven kaartje om plezier te wensen met aankoop Leuk attent
Het was klasse. Ik heb ook nog nooit in 60 jaar tijd een geschreven bericht ontvangen in het pakket. Ze wensen je het allerbeste.
Snel besteld en bezorgd Goed verzorgd ingepakt Goed overzicht op de site
Geen opmerking!
Mooie producten, eerlijke prijs, snelle levering met persoonlijke boodschap. Top
Vriendelijke en kundige benadering en goed advies.
Uitgebreide aanbod, snel levering en bijna als cadeau verpakt. Ik kom hier zeker terug en kan deze bedrijf 100% aanbevolen. Dankje (*_*)
heb een dame aan de telefoon gehad die mijn probleem met mijn Magimix begreep en precies de juiste hulpstukken adviseerde die ik dus besteld heb en die keurig pasten in mijn oude Magimix
Bestellen ging eenvoudig. Informatie en levering perfect. Cadeautje en persoonlijk briefje: altijd leuk!
Ik had een creuset pan besteld. Deze was hier beduidend goedkoper dan op andere websites. De afhandeling ging vlot en deugdelijk verpakt. Niks op aan te merken en voor herhaling vatbaar.
Le Creusette is gewoon goed!
Scanpan koekepannen. 4 maten. RVS geen PFAS. Bevallen uitstekend.
Mooie vierkante voorraadpotten in verschillende groottes. Mooie deksels die met een klepje de pot extra goed sluit. Mijn voorraadkast weer op orde gemaakt en omdat ze vierkant zijn kun je ze heel economisch naast elkaar zetten/opbergen.
Besteld onbeschadigd ontvangen ben er heel blij mee. Goede service met een leuk klein briefje erbij, ben je tegenwoordig niet meer gewend
Super snelle levering
Snelle levering met aardig handgeschreven kaartje. Getuigd aandacht voor de zaak en zijn klanten.
Tevreden over deze online aankoop. Leuk handgeschreven kaartje wat ik erg waardeer. Product was keurig verpakt en kwam binnen de benoemde levertijd aan.
Informatie gevonden over een verbeterd artikel voor onze blender en gelijk besteld. Helemaal gelukt. De persoonlijke boodschap bij de pakbon vond ik erg leuk! Bedankt.
Snelle levering. Werd vriendelijk tewoord gestaan en gehlopen toen pakket kwijt raakte bij PostNL.
Kwam netjes en goed verpakt aan, snel bezorgt, niks te klagen.
Snelle levering voor mooie prijs en keurig verpakt.
Besteld als verjaardags geschenk voor mijn man … hij is de kok in huis Gevraagd of het ingepakt kon worden, en is ook feestelijk en met zorg ingepakt. Een handgeschreven kaartje erbij … zie je tegenwoordig niet vaak meer. Complimenten! Een heel tevreden klant!
Bij de ontvangst van een artikel bleek deze defect. Het werd echter prima opgelost!