De koffie is echt fantastisch van jullie en snelle levering
Snelle levering en heel attent dat er een persoonlijke noot bij de levering zat.
Besteld en andere dag meteen verstuurd. Een aanrader.
Zeer mooie producten met goede prijzen van Le Creuset. Super snelle service!
Twee messen gekocht van goede kwaliteit. Zeer netjes verpakt. Heel snel geleverd. Fijne website.
Met enige terughoudendheid aardewerk online gekocht. Op een zondagavond besteld, maandag vroeg al het bericht dat het is verwerkt en ingepakt en dinsdag in huis. Complimenten voor het uitstekende inpakken! De combinatie van de snelheid, duidelijke email met voortgang van de bestelling, het handgeschreven briefje en de scherpe prijs maakt dat ik de winkel aanbeveel. Het is fijn dat er ook een fysieke winkel is, en niet alleen online, dat geeft vertrouwen.
ik vond deze site voor mijn zoektocht van een beschadigde magimix 5200 cuisine aandrijfas. De originele is niet meer leverbaar (wat ik vreemd vind ) deze aandrijfas wat bedoeld is voor andere types magimix was modificeerbaar volgens het bedrijf! De gok genomen en het was zeker toepasbaar! Ik was er mee geholpen en blij mee !
Bestelling juist en in zeer korte tijd afgeleverd.
Onderdelen waren goed verpakt. Perfecte service,
Mooie producten en geweldige inpakservice.
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij dit bedrijf en ze hebben er een tevreden klant bij! De bestelling werd snel geleverd, tegen een goede prijs en met een handgeschreven bedankje. Die kleine persoonlijke touch, zorgt ervoor dat je, als klant, het gevoel hebt, meer te zijn dan alleen een bron van inkomsten. Wanneer ik nog eens iets nodig heb voor in de keuken, kijk ik zeker weer op de website, voor ik bij andere bedrijven kijk.
Goede service, snel geleverd. Minpunt; veel te grote verpakking voor het voorwerp: deksel blenderkan.
Verkeerd besteld, maar snel terugbetaling gekregen + verzendkosten
Duidelijke site, mooi aanbod voor iedere kookliefhebber, kortom tevreden klant
Vriendelijk en vlot zoals het moet...
duidelijk snel en helemaal makkelijk
Pakket snel en goed bezorgd en zat een vriendelijk briefje bij! Bestel hier zeker vaker
Totaal goed geregeld
Perfecte service
Ik zal Surprise kookgerei zeker aanbevelen aan vrienden en familie.
Mijn ervaring is goed met dit bedrijf. Het product wat ik bestelde is voor een nette prijs en vlot geleverd.
Prima Verzonden, met persoonlijk bericht.