Zeer snelle levering met persoonlijke aandacht.
Ruim assortiment en kwalitatief goede producten. Bestelling werd snel geleverd.
Goede apparatuur geleverd en mij er even op gewezen dat ik van alles besteld had om vacuüm te kunnen pompen maar geen vacumeerpomp. Fijn dat er zo meegedacht wordt.
Snel verzonden
Duidelijke site, snelle levering.
Ruim assortiment, persoonlijke touch en je ervaart de liefde voor koken
Snel pntvangen met als extra een persoonlijke noot.
Snelle levering en een kleine persoonlijke notitie, werd door mij zeer op prijs gesteld
Een Creuset koekenpan gekocht, zeer goede kwaliteit en heeft een langere levensduur. Prijs viel mee voor deze klasse. Service van de zaak is uitstekend en een plus erbij voor het hand geschreven briefje.
Bij het juiste advies, is een keuze maken de beste kwaliteit. Top bedrijf!
Item besteld, binnen een paar dagen in huis, met een aardig kaartje erbij. Dat werkt!
Ik had iets heel kleins besteld en dan toch en persoonlijke tekst , dat is echt heel erg leuk!
Zeer tevreden!!7
Voor 15.00 uur besteld, en de volgende dag geleverd. Een koffiebonen machine en extra 10 kilo koffiebonen (gratis).
En een hele snelle verzending.
Zeer snel en correct geleverd Was heel goed ingepakt .
De deksel van mijn Magimix 5200XL was gebroken bij de handgreep. Surprise Kookgerei had deze in de juiste kleur op voorraad en met een dag levertijd had ik het supersnel in huis.
Mijn bestelling was keuring ingepakt en veilig aangekomen ivm breekbaarheid. Met hand geschreven kaartje is gewaardeerd. Bedankt!
Zeker vlotte levering
De bestelde pannende is tegen concurrende prijs vlot en in goede staat geleverd.
Ik was niet zeker van dat ik het juiste product had besteld, daarom opgebeld en zeer vriendelijk en deskundig geholpen.
Altijd snelle antwoorden via mail en snelle levering! Bednakt
Goede informatie en snelle levering
Goed, snel en een vriendelijk handgeschreven briefje
Van bestellen tot betalen, en ontvangst super geregeld.