Prijs-kwaliteit uitstekend, snelle levering en zeer goede service.
Snel geregeld netjes ingepakt!
Superfijne service, zelfs teruggebeld over product en een aardig berichtje bij de snelle levering.
prima snel, vriendelijk
duidelijke webshop, artikel klopte perfect en werd snel geleverd met een juiste tracking. Kortom zeer tevreden
Beide spullen Magimix snel geleverd. Top
Snelle levering en persoonlijke touch bij ontvangst, kortom top!
Onderdeel voor blender besteld.
Alles prima in orde. Aanbevelenswaardig!
Beste prijs, supersnel geleverd, goed verpakt en handgeschreven kaartje erbij om het af te maken. Dit is de site waar ik als eerste ga kijken volgende keer dat ik iets zoek voor de keuken.
Erg bij met ombouw voor mijn goede oude Magimix 4100. Op de factuur was bovendien een bijlage geplakt met duidelijke tips voor gebruik oude onderdelen en eventuele vervanging in de toekomst. Over duurzaamheid gesproken. Complimenten!
Artikel wat besteld was kwam op afgesproken tijd netjes en op tijd binnen
Snelle levering, alles goed gegaan
Goede informatie en correcte afhandeling.
Snel en goed
Mijn bestelling werd, zoals beloofd de volgende dag al geleverd. Uiterst vriendelijke en nette service!
Na jaren ging mijn ADE kookwekker kapot. Geen vergelijkbare duo wekker te vinden, tot…bij Supprise kookgerei.nl ik dezelfde wekker vond. Besteld en snel geleverd. En dat met een persoonlijk briefje bij de factuur. Erg leuk. Bedankt Supprise. Ben blij met m’n nieuwe ADE kookwekker.
Prima service en veel extra’s er bijngekregen
Geduldig, voorkomend en vriendelijk naar mij als digibeet