Mijn ervaring leuk met een heel lief kaartje van de afzender!! En zeker nog eens een bestelling ben een Alessi Fan ?? lieve groet
En dankjewel voor het prijs verlaagd.
Het bestellen was gemakkelijk en heel snel ontvangen
Precies wat je besteld, niet duur, mooi ingepakt en snel geleverd, wat wil je nog meer?
Snelle verzending, mooie prijs en persoonlijk
Snelle verzending, mooi ingepakt en goede communicatie en produkt is top.
Mooi product Netjes verpakt Snelle levering
Prima: goed en snel vanaf bestelling tot aflevering. #top
De prijs is ook stukje goedkoper dan andere onlineshop.
de persoonlijke geschreven boodschap bij de leveringsbon. normaal gesproken geef ik nooit een reactie, maar dit vond ik héél bijzonder!! Vandaar deze reactie. Chapeau!!!
Voor de 1e keer besteld, maar uitstekende ervaring. Aanrader!
Prima en snel. Enige vreemde was dat de aanzetstaaf geleverd werd in een doos groot genoeg voor 100 aanzetstaven
Beste Guust, ik begrijp uw punt al zijn 100 stuks wel wat overdreven;-) het formaat van een aanzetstaaf is eenmaal lastig inpakken voor verzenden, als de verpakking net zo groot is als de staaf past er niet eens een verzendsticker op. Aangezien wij zoveel mogelijk verzend dozen hergebruiken om het milieu te sparen zijn er soms niet exact passende dozen voorhanden. Maar we gaan er eens kritischer naar kijken hoe we het voortaan op kunnen lossen.
En ook nog een fantastisch produkt: de allerkleinste sauteerpan (20cm) van Le Creuset; heerlijk voor een éénpersoons huishouden.
Goede service en snel geleverd
De bestelling komt iedere keer aan met een handgeschreven kaartje erbij; hoe persoonlijk is dit! Snelle levering. Personeel is ter zake kundig en uitermate vriendelijk!
Misleidende foto's
Geachte, bedankt voor uw beoordeling, u geeft aan dat wij misleidende foto's gebruiken, u heeft bij ons een spuitzak besteld en een set pannenlappen, wat is er dan misleidend aan de foto's van deze artikelen, de foto's zijn exact eender dan de artikelen die u besteld en ontvangen heeft.
Prima, van bestelling tot bezorging
Juiste advies, objectief en ruime keuze maken het compleet!
Helemaal niets op aan te merken. Snelle levering
Het is een verademing dat er nog een internet winkel is die WEL zijn afspraken nakomt. Zo wel op gebied van het product als de levering. Zelfs een aankoop via het internet blijkt het mogelijk dat je het gevoel overhoud dat je klant vriendelijk bent geholpen. Een echte aanraden . Ruud Mulder
Naar volle tevredenheid verzorgd.
Ik vond de service goed! Snel geleverd!
Ik kon het product snel vinden op de site en was net zo snel te bestellen en dan ook nog eens snel geleverd krijgen…….,TOP