Gebeld om informatie, netjes te woord gestaan . Goede uitleg en snelle verzending .
Heel erg goed en leuk met persoonlijke noot erbij! Dan weet je dat er zorg aan besteed is. En een goed product.
Zeek tevreden over het product
Snelle en correcte levering. Persoonlijke benadering, handgeschreven bedankkaartje voor de aankoop.
Leuk dat er een persoonlijk briefje en tijdschrift was toegevoegd. Binnen 24 uur kreeg ik mijn bestelling binnen, dus topservice.
Snel en goed afgewerkt
De internetsite was duidelijk en overzichtelijk. Daarbij was de prijs ook goed en inclusief een extra beker. Bij het uitpakken zat onverwachts nog een actieformulier voor 2 blendcups. Maar het aardigst was een handgeschreven briefje: Veel plezier met uw aankoop. Team Surprise Kookgerei. Dit kom je eigenlijk nooit tegen maar is net dat beetje extra.
Snel en keurig verzorgd opgestuurd
Goede communicatie, snelle levering, top service
Goede en duidelijke site met scherpe prijzen en dienovereenkomstige afhandeling.
Vanaf het zoeken op de site, de bestelling en ook de levering. (Keurig ingepakt als moederdagkado). Alles klopte. Op tijd geleverd en met een leuk persoonlijk bericht erbij.
Zeer snelle levering met persoonlijke aandacht.
Ruim assortiment en kwalitatief goede producten. Bestelling werd snel geleverd.
Goede apparatuur geleverd en mij er even op gewezen dat ik van alles besteld had om vacuüm te kunnen pompen maar geen vacumeerpomp. Fijn dat er zo meegedacht wordt.
Snel verzonden
Duidelijke site, snelle levering.
Ruim assortiment, persoonlijke touch en je ervaart de liefde voor koken
Snel pntvangen met als extra een persoonlijke noot.
Snelle levering en een kleine persoonlijke notitie, werd door mij zeer op prijs gesteld
Een Creuset koekenpan gekocht, zeer goede kwaliteit en heeft een langere levensduur. Prijs viel mee voor deze klasse. Service van de zaak is uitstekend en een plus erbij voor het hand geschreven briefje.
Bij het juiste advies, is een keuze maken de beste kwaliteit. Top bedrijf!
Item besteld, binnen een paar dagen in huis, met een aardig kaartje erbij. Dat werkt!
Ik had iets heel kleins besteld en dan toch en persoonlijke tekst , dat is echt heel erg leuk!
Zeer tevreden!!7