Mooi verpakt bezorgd
Snelle levering en altijd een persoonlijk briefje erbij. Top!
Binnen een half uur was de verzending verstuurd, met een persoonlijk bedankje erbij. Heel attent en ik ben blij dat ik een keer niet bij Bol heb besteld. Dat ze ook een fysieke winkel hebben geeft vertrouwens. Een kleine afwijking in de bestelling werd direct rechtgezet en nagestuurd. Kortom, ik zou iedereen aanraden hier te bestellen. Ohja, de prijs was ook veel scherper dan bij andere webshops. Scheelde ruim 20%.
Kon toch nog terecht na sluitingstijd. Er werd contact opgenomen om de bestelling juist te laten verlopen.
Alles op voorraad in juiste kleur
Klantvriendelijk. Ik ben goed op de hoogte gehouden van het begin van het koopproces tot aan de aflevering aan de deur. Het serviesgoed was goed en mooi ingepakt.
Een goede bewaarcontainer voor tortilla. Snel geleverd en met persoonlijke briefje.
Als je keukenmachine kapot is wil je graag een snelle oplossing. Dit is al de volgende dag gelukt
Komt op afgesproken tijd binnen. Afspraak is afspraak en daar hou ik van
Ik heb 3 Le Creuset producten besteld die goedkoper waren dan bij andere webshops en snel werden geleverd.
Mooie glazen cakeschaal en een super snelle levering met een persoonlijke touch. Bedankt
Zeker een aanrader
De pannen zijn zoals omschreven l! En snel geleverd.
Deksel voor de magimix besteld, snel geleverd, persoonlijk briefje erbij en dat voor een redelijke prijs
alles volgens afspraak en goede service en communicatie!
Fijn bezorgd, goed verpakt en perfect afgeleverd.
Goede prijs
Snelle levering , niet duur en vriendelijk handgeschreven kaartje erbij
Fijn contact
Uitgebreid assortiment voor een goede prijs. Levering was zeer vlot en voorzien van een handgeschreven berichtje. Heel leuk! Ga hier zeker vakantie iets bestellen.
Vriendelijk en top
Ik ben erg tevreden over de snelle service en de goede communicatie. De levering verliep ook vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader!
Kende het bedrijf niet, maar heeft de pan snel geleverd. Ben goed geïnformeerd over het vervolg na de bestelling.
Kreeg mijn product zo mega snel binnen! En dan ook nog eens met een leuk persoonlijk geschreven briefje erbij!
Ik was wat sceptisch door de concurrerende prijs. Maar product kwam netjes optijd aan met nog een persoonlijk geschreven bedankje. Aan te raden om hier te kopen!