Na heel veel jaar toe aan een nieuwe messenset.....uitgekomen bij een set van Scanpan. Geweldige set met een fraai magnetisch ophangsysteem.
Snel antwoord, snel verzonden, snel ontvangen met aardig kaartje!
geen toevoeging
Netjes en stevig ingepakt. En super snelle verzending ondanks de decemberdrukte.
Super verzorgd met persoonlijke aandacht.
Goede prijs en hele aardige mensen
Snel geleverd en product naar verwachting
een 10 voor de afwikkeling
Snelle levering Goed ingepakt Netjes in kadoverpakking
Binnen een dag had ik mijn bestelling in huis. Top.
Prima service, snelle levering met een persoonlijke noot :)
Contact opgenomen over het te bestellen product. Zowel telefonisch als per mail enorme goede service en wat een aardige mensen.
Ik ben doorverwezen door Magimix naar Kookgerei omdat een lipje van de deksel van de mini foodprocessor was afgebroken. Voor €12.50 kreeg ik kort daarna inclusief afleveringskosten de deksel keurig in een doosje verpakt thuis. Voor zo'n bedragje zo'n goede service: volgend keer weer repareren en niet vervangen. Klasse.
Mooie pannen voor een goede prijs. Leuk ingepakt met een persoonlijke "noot" erbij, kan ze zo onder de kerstboom schuiven. Al met al een zeer goede ervaring, ik zou zeggen tot de volgende keer !
Een los onderdeel voor mijn blender voor een goede prijs en snel verzonden met vriendelijke woorden.
Alles verlopen conform afspraak
snelle service en leuke aanbiedingen
De citruspers is SUPER, ik ben er heel erg blij mee. Levering was ook direct goed
Prima service, netjes ingepakt en brievenbuspakketje. Enige minpunt is dat het meer dan een week duurt van bestellen tot bezorgen, maar dat ligt aan PostNL. Ik zou een andere bezorgdienst overwegen als je klanten wit verzekerd van tijdige bezorging.
Beste Michiel, bedankt voor je beoordeling. Voor brievenbuspost zijn er weinig alternatieven, het is de drukste tijd van het jaar en er zat er een weekend tussen verzenden en bezorgen. Ook bij andere bezorgdiensten loopt het niet altijd vlotter.
Bestellen is makkelijk, communicatie is goed en levering prima
En idd heerlijke koffie
Snel en mooi verpakt
Het artikel dat ik besteld had bleek niet mee voorradig. Er werd mij direct een alternatief uit een hogere prijs/kwaliteitsklasse geboden of een terugbetaling.
Magimix gekocht met leuk extra cadeautje. Snel geleverd. Zeer tevreden!
Dit is exact een bedrijf waar je met plezier voor een volgende keer, een bestelling plaatst . De persoonlijke noot op het bijgeleverde visitekaartje is ook heel attent