Mooie pannen voor een goede prijs. Leuk ingepakt met een persoonlijke "noot" erbij, kan ze zo onder de kerstboom schuiven. Al met al een zeer goede ervaring, ik zou zeggen tot de volgende keer !
Een los onderdeel voor mijn blender voor een goede prijs en snel verzonden met vriendelijke woorden.
Alles verlopen conform afspraak
snelle service en leuke aanbiedingen
De citruspers is SUPER, ik ben er heel erg blij mee. Levering was ook direct goed
Prima service, netjes ingepakt en brievenbuspakketje. Enige minpunt is dat het meer dan een week duurt van bestellen tot bezorgen, maar dat ligt aan PostNL. Ik zou een andere bezorgdienst overwegen als je klanten wit verzekerd van tijdige bezorging.
Beste Michiel, bedankt voor je beoordeling. Voor brievenbuspost zijn er weinig alternatieven, het is de drukste tijd van het jaar en er zat er een weekend tussen verzenden en bezorgen. Ook bij andere bezorgdiensten loopt het niet altijd vlotter.
Bestellen is makkelijk, communicatie is goed en levering prima
En idd heerlijke koffie
Snel en mooi verpakt
Het artikel dat ik besteld had bleek niet mee voorradig. Er werd mij direct een alternatief uit een hogere prijs/kwaliteitsklasse geboden of een terugbetaling.
Magimix gekocht met leuk extra cadeautje. Snel geleverd. Zeer tevreden!
Dit is exact een bedrijf waar je met plezier voor een volgende keer, een bestelling plaatst . De persoonlijke noot op het bijgeleverde visitekaartje is ook heel attent
E-mail gestuurd met een vraag over een pan. Binnen 30 minuten reactie terug. Pan was een dag later al in huis. Fijne, snelle winkel
Duidelijke website, vlotte afhandeling en bezorging.
Vond een Le Creuset Fluitketel Kone in de ons gewilde kleur, en nog voor een mooie aanbiedingsprijs ook. Ik had gevraagd of deze misschien ingepakt kon worden voor onder de boom. Enkele dagen erna werden we verrast met het pakket, en in prachtige cadeauverpakking, zonder extra kosten en met een leuke persoonlijke boodschap, waar zie je dat nog? Een dikke vette pluim voor Surprise Kookgerei. Wij zetten deze website in onze favorieten voor een volgende aankoop wanneer we wat nodig hebben!
Gewenste onderdeel snel gevonden, op voorraad en de volgende dag geleverd!
Snelle levering, goed verpakt.
Snel, verstuurd met Post nl. Aantrekkelijke prijs, handgeschreven bedankbriefje was ook attent.
Snelle levering van uitstekend product
Duidelijke website, snelle service, goed verpakt!
Prettige contacten goed bereikbaar Er wordt direct op email gereageerd. Zeker aan te bevelen!!!!
Goede pan, ik ben er zeer tevreden mee. Wat mij betreft is het niet noodzakelijk dat een pan binnen 1 of 2 dagen al wordt afgeleverd.
Alles keurig en snel heleverd
Snelle levering, heel fijn!
Snelle service , super