bla bla bla bla
I love Le Crueset pots - the quality is great and most importantly durable - ultimately completely worth it The pot was delivered super quick!!
Product goed verpakt en een leuke kleine persoonlijke notitie!
Vlot geleverd, en ook goed bereikbaar voor vragen
We hebben een kleine wokpan gekocht en hij voldoet meer dan goed. De bestelling was snel binnen. En wij vonden de schriftelijke notitie heel bijzonder.
Op tijd geleverd en goed communicatie.
Na bestelling op internet zijn de spullen snel bezorgd, goed verpakt en met persoonlijk briefje. Prima kwaliteit.
Prima, snelle levering heel fijn
Wilde al een tijdje een waterkoker kopen, en zag dat de waterkoker die ik echt wilde in de aanbieding was bij Surprise Kookgerei. Zeer snelle verzending en levering, met een vriendelijk handgeschreven briefje erbij om me te bedanken voor mijn aankoop. Zal hier in de toekomst zeker nog eens kopen :)
Snel geholpen en snel thuis en persoonlijke aandacht perfect gewoon.
Na jaren mijn keukenmachine in gebruik te hebben waren de kommen echt aan vervanging toe. Een hele mooie aanbieding maar helaas op dat moment uitverkocht. Voor mij geen probleem maar wat ik super vond dat er heel goed over gecommuniceerd werd en daarna keurig geleverd met een handgeschreven kaartje erbij. Het gevoel van bij dit bedrijf is klant nog koning!!!
Snel en keurig verpakt geleverd
Goede ervaring. Snelle reactie ivm het automatisch invoeren van verkeerd huisnummer bij adres. Binnen 10 minuten reactie dat het aangepast was, en dat op een late vrijdagavond. Top service!
prima ervaring , prima webshop
Snelle levering.
Duidelijke site en levering snel zonder problemen
Netjes
Snelle en correcte levering.
Snel en correcte levering.
De foto's bij de producten komt niet overeen met wat geleverd wordt. Als je om informatie vraagt krijg je een onbeleefd en beledigend antwoord
Aan onze reactie was niets beledigend, er is alleen gezegd dat de omschrijving het heeft over 1 artikel en geen 2. De foto geeft 1 artikel leeg en 1 sfeerbeeld aan. Naar onze mening is goed lezen ook belangrijk en niet alleen naar de plaatjes kijken.
Een gepersonaliseerde brievje erbi. Wat fijn!
Ik heb verder helemaal niets te toevoegen...
snel antwoord en goed advies
Fijn geholpen ( telefonisch contact) en snel geleverd