1 dag later binnen (door PostNL), maar toen onze wok kwam, konden we hem meteen gaan gebruiken. Goed verpakt zodat de wok heel aankwam. Mooie aanbiedingsprijs!
Op iedere vraag voor in de keuken het juiste advies geven en direct in je bezit, dat is top service!
Zeer vriendelijk behulpzaam geduldig en uitstekende snelle service.
Snel, en precies wat we hebben besteld. Onderdelen voor een blender.
Bestellen, betalen, versturen, ontvangen, binnen 24 uur helemaal conform afspraak! Ga zo door !
Snelle service en een persoonlijk berichtje erbij.
Snel geleverd. Attent persoonlijk berichtje erbij.
Snel gevonden wat ik nodig had Goede service, vriendelijke verkoper Snelle bezorging
Ik heb een magimix 4200 waarvan de kom na zo’n 10 jaar gebruik uit elkaar begon te vallen. De handgreep was kapot en hij klikte niet vlot vast. Deze week een nieuwe kom besteld in een andere kleur en inmiddels ook het deksel nog besteld in diezelfde kleur, zodat deze krachtpatser met nieuwe looks het opnieuw een decennium uithoudt in mijn keuken. De bestelling werd vlot verzonden en het handgeschreven briefje erbij was erg attent.
We kochten een magimix. Kregen duidelijke uitleg en advies. Komen snel terug om daar onze messen te laten slijpen.
Very good service offered, the products in sale are of very good quality, the price is competitive and I received the product well packed with a nice hand written card, I really appreciate the gesture! Thank you! I'll buy again from you. Anna
Mijn bestelling werd snel geleverd. Toen ik een vraag gesteld had, werd er gelijk gereageerd.
Super snel geleverd
Snelle levering, een groot assortiment, en een leuk handgeschreven persoonlijk kaartje erbij.
quick delivery , no surprise , same as promised
op dezelfde dag (binnen half uur) twee orders geplaatst. Eerste order was voldoende voor gratis verzending, de tweede niet maar kregen vervolgens bericht dat er geen portokosten verrekend zouden worden. Super. Wat een service.
Snel geleverd met leuk kaartje erbij :-)
Snel en goed verpakt
Goed, maar in kleine pan in een (te) grote omdoos is verspilling van materiaal en lastiger op te halen bij een servicepunt.
Beste, bedankt voor je mooie beoordeling, betreft de verpakking, wij willen natuurlijk beiden dat het artikel onbeschadigd aankomt. Aangezien de transportdienst er niet altijd voorzichtig mee omgaat zijn wij genoodzaakt wat ruimte rond de product doos te houden.
Voor de upgeade van mijn magimix vond ik de giedkoopste set bij suprise kookgerei. Deze werd per ommegaande geleverd.
Dit is een bedrijf die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft!
Bestelde een le creuset koekenpan. Snelle levering in goede doos. Zorgvuldig verpakt. Leuk handgeschreven kaartje erbij. Kon niet beter.
Goede communicatie via mail en snelle levering van het bestelde product.
Deze pan bakt super op een lage temperatuur!
Al meer dan 5 jaar doe ik hier graag al mijn kook aanschaffen. Altijd het juiste advies, en snelle levering van de producten. Top!