Op de mail duidelijke rekening en afspraken omtrent verzenden. Pakket keurig verpakt en verstuurd. Inhoud van pakket onbeschadigd aangekomen. Keurig verzorgd en een persoonlijk berichtje bijgeschreven. Compliment voor jullie zorg die eraan is besteed.
de kleinste braadslede met rooster, uitstekend, ben er reuze blij mee.
Ook na de online bestelling wilden ze nog een persoonlijke afleverwens honoreren.
Snel en netjes bezorgd
Voor mij een nieuwe ervaring het is een feest omer mee te kunnen werken.
Ik heb een mooie fluitketel besteld bij surprise kookgerei.nl Snel geleverd, prachtige ketel en €20 goedkoper dan bij alle andere winkels....
Had een vervanging van de kom op mijn huishoudmachine besteld. Deze was in de loop der jaren slecht geworden. Er werd op de site al beschreven dat de citruspers niet meer op de nieuwe module past. Maar de andere onderdelen kunnen nog gebruikt worden. Dit stond ook nog eens in de brief vermeld die werd meegestuurd. Prima service.
Supersnelle bezorging en netjes verpakt, inclusief een vriendelijk handgeschreven kaartje.
Gewoon super, dit was een kleine bestelling! Netjes met een handgeschreven briefje geleverd! Bij het ophalen bij onze eerste bestelling! Was het al duidelijk. Bij surprise kookgerei zit je goed goed advies snelle levering! Gewoon Top!
Proffesioneel en goede service.
Gewoon uitstekend !
Op het product zat 1 à 2 weken levertijd. Netjes op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden. Bij levering zat er een handgeschreven notitie bij. Geweldige service
Netjes ingepakt, keurig binnen de tijd geleverd. Leuk briefje erbij. Erg blij mee.
Goede prijs voor creuset fluitketel
Uitbeen mes besteld van scanpan. Het Product was precies zo als beschreven en binnen een dag in huis.
Goede kwaliteit producten en een uitstekende klantenservice.
duidelijke website, vlotte levering met een persoonlijk berichtje erbij!
Fluitketel was werder geleverd dan aangegeven. Goed verpakt met een hartelijke briefje erbij.
Een verlopen aanbieding werd gewoon hersteld. Netjes de levertijd aangegeven en of dat voor mij een uitdaging was. Nee dus. snelle reactietijd via de mail.
Goede website en snelle levering
Ik heb een foodprocessor van Magimix besteld. Kwam snel en was goed en netjes ingepakt. Op de factuur een persoonlijk berichtje geschreven. Dat vond ik erg leuk.
persoonlijk
Mooie artikelen