Goed assortiment
Alles prima geleverd met zelfs een persoonlijke handgeschreven gelukwens.
Een overzichtelijke site waar je direct alles kunt terugvinden. Webshop levering was supersnel!
Heb mijn gekozen producten makkelijk kunnen bestellen, ondanks drukte bij postnl was mijn pakketje snel in huis. Ben zeer tevreden over mijn aankoop!
Besteld in de meest drukke periode can het jaar, maar toch keurig snel geleverd. Ook een fijne site die er op wees dat Magimix verschillende deksels heeft (dat verklaarde mijn problemen)
Snelle bezorging, met PostNL. Uitstekend verpakt.
Het specifieke product wat ik zocht was gewoon op voorraad en is de volgende dag al geleverd. Netjes verpakt met leuk persoonlijk kaartje.
Zeer vriendelijk en dag later was mijn aankoop al binnen mét handgeschreven kaartje eraan!!!!
Duidelijk en snel antwoord op vragen
Zie bovenstaand
Heb 4 messen van het merk Samura gekocht. Ze zijn alle 4 superscherp en zien er schitterend uit. Zeer snelle en correcte levering met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Aanrader
Direct contact met de genen. Wordt meteen op gelost, en weer gecontroleerd. Dit kan anderen web site een voorbeeld aan nemen.
Snelle levering in de drukke kerstperiode.
Prima zaak super snel geleverd
Snelle levering van de braadslee met rooster
Je wordt goed op de hoogte gehouden en bestelling kwam toch nog heel snel binnen.
In tijden van Corona binnen 1 dag leveren wat ik online besteld had vind ik super. Daarnaast nog een persoonlijk briefje erbij. Bestel hier zeker nog eens.
Heel snel geleverd en prima prijs
Snelle levering en wat ik vooral leuk vond was het persoonlijke kaartje aan de factuur
Heb hier meerdere bestellingen gedaan en altijd uitstekend en snel geholpen. Heel persoonlijke service wat je niet verwacht bij online bestellingen. Het is duidelijk merkbaar dat er mensen met passie werken. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Op tijd en persoonlijk
Snel reactie op verzoek informatie, vriendelijk, geleverd op korte termijn en netjes verpakt.
Ik heb een Magimix 10 mm snijschijf besteld. Ondanks de kerstdrukte werd het pakket de volgende dag bezorgd. Bij de factuur zat nog een handgeschreven kaartje. Erg attent. Surprise kookgerei wordt mijn eerste keus wanneer ik keuken attributen nodig heb.
Na het advies en de bestelling direct bevestiging. Vlotte en correcte verzorging van het bestelde artikel.