Je wordt goed op de hoogte gehouden en bestelling kwam toch nog heel snel binnen.
In tijden van Corona binnen 1 dag leveren wat ik online besteld had vind ik super. Daarnaast nog een persoonlijk briefje erbij. Bestel hier zeker nog eens.
Heel snel geleverd en prima prijs
Snelle levering en wat ik vooral leuk vond was het persoonlijke kaartje aan de factuur
Heb hier meerdere bestellingen gedaan en altijd uitstekend en snel geholpen. Heel persoonlijke service wat je niet verwacht bij online bestellingen. Het is duidelijk merkbaar dat er mensen met passie werken. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Op tijd en persoonlijk
Snel reactie op verzoek informatie, vriendelijk, geleverd op korte termijn en netjes verpakt.
Ik heb een Magimix 10 mm snijschijf besteld. Ondanks de kerstdrukte werd het pakket de volgende dag bezorgd. Bij de factuur zat nog een handgeschreven kaartje. Erg attent. Surprise kookgerei wordt mijn eerste keus wanneer ik keuken attributen nodig heb.
Na het advies en de bestelling direct bevestiging. Vlotte en correcte verzorging van het bestelde artikel.
De juiste product, een bedrijf met alles die je nodig heb
Geachte, u heeft een artikel besteld op 07-12-2020, uw order is per brievenbuspost een uur later verzonden. Door de drukte bij postnl komt ook brievenbuspost (ook voor ons onbegrijpelijk)later aan, soms wel 1 a 2 weken. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Na 1 week geeft u deze beoordeling zonder eerst even te informeren bij ons. Hopelijk ontvangt u het artikel alsnog snel binnen in uw brievenbus.
Originele beoordeling
Heb nog geen product binnen
...
Snelle levering, handgeschreven briefje erbij maakte het helemaal af!
Snel en goed verpakt geleverd tegen een prima prijs. Opvallend was het bijgevoegde attente handgeschreven briefje.
Snel, vriendelijk, efficiënt en betrokken. Ik wil graag dat echte winkels en goede gespecialiseerde winkels blijven bestaan. Daarom wederom de keuze voor Surprise kookgerei. Ik had het apparaat ook elders voor ruim 20 euro monder kunnen krijgen, bewust niet gedaan.
Product zat goed verpakt. Snelle levering.
Ijsmachine besteld van Magix en was erg snel geleverd.
BESTELLING SNEL EN CORRECT UITGEVOERD !!!
Besteld, goed op de hoogte gehouden van de bestelling! Bij ophalen goeie uitleg gegeven!
Twee messen besteld in de namiddag, na de bestelling meteen al bevestiging van de verwerking van het order. Ik was als regelmatig internetkoper sceptisch over de "levering volgende dag" (bij het overgrote deel van de aankopen blijkt dat dan toch niet het geval), maar de volgende namiddag lagen de messen al bij mij thuis. Eén van de zeldzame keren dat de "dag erop-levering" effectief ook het geval was. Prima service dus, de messen voldoen aan de websitebeschrijving en zijn kwalitatief prima, prijssetting al even prima bij vergelijken op verschillende sites. Levering was bovendien vergezeld van een persoonlijk berichtje van de verkoper, fijne extra touch... Ik kom zeker terug indien een volgende soortgelijke aankoop zich aandient. Dank.
Alles was vlot geleverd, geen afleverkosten, die andere grote winkels wel extra rekenen voor hetzelfde product.
Doen wat je belooft. Ook fijn dat er geen verzendkosten aan verbonden zijn.
Heel snel geleverd, degelijk verpakt met bondige persoonlijke notie van het team. Fijne ervaring en zal zonder aarzelen hier nog bestellingen plaatsen.
bestellen ging super, levering erg snel!!
Correcte en snelle levering van het bestelde product.