Afhandeling was correct, maar helaas blijkt de lijnzaadmolen van Peugeot ver onder de maat

Over de lijnzaadmolen van Peugeot, model zonder extra draaihandvat bovenop. De molen werkt heel langzaam en zwaar. Bij het uitproberen kreeg ik een lamme pols en duim. M.a.w. als je dit dagelijks wilt doen, krijg je blessures. Het binnenwerk is geen metaal volgens mij. Het ziet er uit als zwaar plastic, in ieder geval een plastic laag op de draaiende onderdelen. Die draaiende onderdelen zijn ronduit bot. Bij een molen verwacht je een scherp binnenwerk, zodat je met gemak het lijnzaad kunt malen zonder dat je polsen er aan gaan. Dat verwachtte ik zeker bij een merk dat er prat op gaat dat ze deze molens al heel lang maken. Tenslotte: je kunt de molen niet goed schoonmaken, althans niet als je je houdt aan de gebruiksaanwijzing. Die zegt dat je alleen met een klein ragertje de boel mag afborstelen. Maar: daarbij blijft de olie in het hout zitten en wordt dus ranzig! En dat was nu net de reden om een molen te kopen: vers gemalen is niet ranzig en ongezond... Kortom: ik raad u aan om deze molen uit het assortiment te halen.

snel en perfect mooi product

top product

professioneel

keurig verzonden ,goed verpakt ,snel geleverd, het handgeschreven kaartje, zorgt voor service en aandacht voor de klant!!!!

Supersnelle service

Fijn dat de weegschaal die ik bestelde zo supersnel geleverd werd en leuk met een persoonlijk en handgeschreven briefje erbij! Ik ben heel blij met mijn weegschaal!!

Uitstekend.

Vlotte levering met persoonlijke notitie erbij dat als er nog vragen mochten zijn we altijd contact konden opnemen , en op de site keurig uitgelegd hoe het onderdeel te vervangen

Snelle levering, goed verzorgd.

Uitgebreid assortiment, snelle afhandeling en levering. Goed verzorgd.

snelle en correcte levering

Snelle bevestiging en levering, ik ben tevreden over de afhandeling en over het product.

Snelle en persoonlijke levering, goed ingepakt

Snelle levering, netjes verzorgd en met een persoonlijke notitie. Veel keus.

zeer snelle service!

Zeer snelle service

Snelle levering goed matriaal

Top en zeer snelle levering.

De website is duidelijk vormgegeven; het echte zoeken is tot een minimum beperkt. Was doorverwezen door Magimix Frankrijk. De levering was de volgende dag, fijn.

Gewoon goed en betrouwbaar

Prima en persoonlijk

Top!!

Reeds meerdere in gebruik! Blijven top, uitgave..,,maar ook jaren plezier ervan !!

Fantastisch!!

We wisten niet dat we ons aan moesten melden (i.v.m. de Corona) om de winkel te bezoeken maar desondanks toch keurig geholpen door een vakbekwame en uiterst vriendelijke jonge dame.

dik in orde

goeie service en snelle levering

Snelle levering, goede producten

Super tevreden

Vriendelijk met telefonisch gesprek. Doen gelijk wat er afgesproken wordt. Top

super snelle levering

ook voor onderdelen een pri,a adres!

Goede levering afspraken nagekomen

Prima, wat je mag verwachten van een online bestelling en bezorging.

Geweldig die persoonlijke touch door een handgeschreven kaartje er bij te stoppen. Niet eerder zoiets gezien!

Heel fijn!

Goede prijzen waar je bovendien gratis vriendelijk en terzake kundig advies bij krijgt.

Eerste bestelling prima

Heel tevreden: Broodblik al de volgende dag in huis met vriendelijk briefje erbij en zonder verzendkosten. Ik kom graag terug.

enorm snel en goed

Ik zocht individuele onderdelen voor een Magimix blender en was heel blij die hier te vinden!

Snelle levering en goed verpakt + nette prijs.

Hadden al eerder pannen van Le Creuset elders gekocht.

Mooie producten, klantvriendelijke website, snelle levering

Bovenstaande zin zegt alles.