Goede service, op tijd geleverd, goede kwaliteit!
Geduld is een schone zaak
Goede prijs voor betreffend artikel Goede verzend procedure Goed verpakt
Ik had per ongeluk de verkeerde kleur blender besteld, en kreeg na melding gelijk een retourlabel. Dezelfde dag werd 'de goede kleur' blender op de post gedaan. Top service!
Geleverd volgens afspraak. Eerste keer iets bij jullie gekocht. Prima ervaring.
Vooral het handgeschreven bericht erbij maakte het ‘af’
plezierig
Snel en correct geholpen. Goed op de hoogte gehouden mbt de verzending. Zeer aardige medewerker.
Bestelling snel en keurig verzorgd ontvangen. Het handgeschreven kaartje maakt het erg persoonlijk. Ik kom zeker nog eens terug
Geen negatieve aanmerking. Doet wat men zegt.
TOP GEREGELD!!!
Snel geleverd en handgeschreven kaartje bij de bestelling is een leuke touch! :)
Prettige winkel en aangenaam telefonisch contact. Denken met je mee en reageren super snel. Product goed ontvangen en de informatie hierover vonden we duidelijk en kloppend. Aanrader!
Na mijn bestelling zag ik dat het product niet op voorraad was. Direct reactie op mijn mailtje dat het helemaal goed zou komen. Uiteindelijk de eerstvolgende werkdag mijn bestelling al ontvangen. Goed ingepakt met een persoonlijke boodschap op het kaartje. Ik zou hier zo opnieuw iets bestellen.
Geweldig ! Persoonlijke aanpak met zelfgeschreven briefje in het pakje!
Altijd de dag nadien al geleverd & altijd de beste prijs gevonden
Het is een prima apparaat alleen jammer dat er geen nederlands gebruiks aanwijzing is.
Er werd duidelijk gecommuniceerd over de stand van zaken tussen bestelling en levering. De levering met een handgeschreven briefje erbij voelde heel persoonlijk.
Een super ervaring met Surprise keukengerei. Ik was op zoek naar een hele goede blender, kreeg telefonisch heel goed advies. Op vrijdag besteld, op zaterdag de bestelling al ontvangen. Ook super snel dus, en met een persoonlijk geschreven bericht erbij. Zo leuk en bovendien was de Magimix, blauwe blender er ook nog goedkoper dan bij andere winkels! Jazeker 5 ***** dus!
Ben voortreffelijk geholpen, uit leg was niet het duurste aanprijzen maar wat ik nodig had.
Zeer fijne webwinkel! Nemen de tijd om de juiste service te geven, heel persoonlijk. Goede prijzen en snelle levering Ik zal hier vaker bestellen.
Zeer snelle levering, correcte communicatie
Snelle service en levering. Goed ingepakt en product beschermd.