Goede begeleiding bij aankoop en bereikbaar voor verder overleg
Heel blij met mijn nieuwe keukenmachine! En zo super snel bezorgd. Heel fijn dat er zoveel keuze is. Bedankt voor de geweldige service!
Goede kwaliteit.snel.en klant vriendelijk
Erg leuk om een handgeschreven kaartje erbij te krijgen. Dit maakt het aankoop persoonlijker en speciaal. Bedankt voor de service.
Heel leuk om achter op het visite kaartje een handgeschreven groet te lezen.
snelle levering met een persoonlijk tintje overzichtelijke webshop
Goede informatie voorziening over bezorging Goede service Product komt goed overeen met hoe het is werkelijkheid is!
Goede website . Snelle levering netjes verpakt.
Keurig mails van de voortgang en de pan was netjes verpakt zodat de orginele doos netjes bleef.
Snelle levering ondanks dat het product niet op voorraad was. Na telefonisch contact, waar ik kenbaar maakte dat het een verjaardagscadeau was, is het product alsnog op tijd geleverd. Top service.
Prima kwaliteit van geleverd artikel, duidelijke info, snelle verzending.
Snelle bezorging
Prima webshop voor kookspullen in de ruimste zin van het woord. Grote keuze, vlotte verwerking, sympathiek. Fijne ervaring.
ik werd gewoon gebeld dat ik het verkeerde onderdeel voor mijn apparaat had besteld. het goede werd opgestuurd met geld dat ik teveel had betaald
Snel en goed
Snelle levering en persoonlijke aandacht
Artikelen ontvangen en alles klopte goede oplossing voor mijn product!!!!
Prima! Avond besteld. Anderhalve dag later keurig verpakt in huis. Leuk dat ze in de e-mail bedanken dat we niet bij een groot winkelbedrijf hebben besteld en lokale winkels steunen. Helemaal mee eens! Klasse hoor.
ik heb een magnimix met een zeef voor het maken van sap, een wat ouder model en kon geen geschikte zeef vinden. Na een telefoontje met Surprise kookgerei werd het goede product snel bij mij aan huis geleverd en kon ik weer heerlijk sap maken.
Goed bestelproces Levering op tijd Goed verpakt e goederen Uiterlijk conform gids
Dank u
Ik had een relatief goedkoop onderdeel nodig, dat zonder bezorgkosten naar mij werd opgestuurd. Dat vind ik echt goed service! Het artikel is ook precies wat ik nodig had, dus ik ben helemaal blij
Product is snel geleverd, met daarnaast nog bijgevoegd een handgeschreven kattebelletje. Dus echt aandacht voor de klant.
Slecht product geleverd en dan schermen met de leverings voorwaarden oftewel Goederen NIET retour te zenden Niet tevreden is Pech hebben
U heeft een staafmixer die 15 jaar goed zijn werk heeft gedaan vervangen door een nieuw exemplaar van hetzelfde merk. Na 1 keer gebruik komt u tot de conclusie dat het product niet functioneert en moeilijk is schoon te maken, niet beter dan de vorige, die u 15 jaar met plezier heeft gebruikt. Vreemd. En dan een gebruikt artikel willen retourneren, dit is helaas niet mogelijk. Er zijn grenzen, ook aan goede service en klantvriendelijkheid.
Snelle levering zonder problemen.