Toppie

Alles snel afgehandeld, zowel per post als per mail. Goede en snelle service

Fijne en snelle service!

Besteld en snel in huis, geen bezorgkosten, zelfs met een handgeschreven briefje erbij. Erg netjes!

erg goed

snelle nette service

Vlotte levering van het productz

Prettige telefonische service deze mensen hebben verstand van zaken, wisten meteen wat ik bedoelde nl een afsluit ring voor mijn blender. Een duur onderdeel maar wel noodzakelijk.

Quality products at a competitive price

All was good, just the shipping was a little slower than what's common nowadays, but one day extra of waiting is not that bad.

Goed product, snelle levering!

Prima functionerende kookwekker, lekker groot display! Heel tevreden mee.

snelle keurige levering

voor onze artikelen de juiste site en een prima prijs tevens keurig en snel geleverd

Uitstekende service

Prima service en snelle bezorging

Super snelle levering!

Prima webwinkel

Snelle levering en tegen goede prijs

Mooie producten die geleverd worden tegen goede prijs. Persoonlijk briefje bij levering geeft het gevoel dat je in een fysieke winkel bent geweest.

Helemaal prima!

Bij het zoeken naar een betaalbare doch goede pastamachine kwam ik bij Suprise uit. Het bestellen was gemakkelijk en dankzij "pakketgemak" waren er zelfs geen verzendkosten. In het weekend had ik besteld, Suprise verzond het pakket maandag en ik kon hem dinsdag ophalen. Het leukste was dat ik in de doos nog een handgeschreven briefje vond. Inmiddels eten we dagelijks verse zelfgemaakte pasta.

ik ben super tevreden

De magimix is met de nieuwe ombouwset weer als vanouds, prachtig dat het met de nieuwe set opgelost kon worden. Dat de moter het zo langer mag doen is in hbet kader van de duurzaamheid een goed voorbeeld.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Ben tevreden, zou zonder aarzeling opnieuw bestellen.

product en afhandeling van goede kwaliteit

product en afhandeling van goede kwaliteit

Snelle levering.

Een broodnodig hulpstuk voor mijn Magimix apparaat heb ik waarschijnlijk weggegooid maar gelukkig te bestellen bij Surprise Kookgerei.

Perfecte aflevering en een persoonlijk kaartje!! Echt top

Alles zoals verwacht, geen tegenvallers

De bestelling was precies wat ik vanaf de website kon verwachten.

Het is soms moeilijk om een bepaald onderdeel te vinden. Maar bij Surprise-kookgerei heb ik het gevonden, besteld en super snel binnen gekregen.

perfect

goede site, snelle verzending, betaling verliep ook vlekkeloos

Snelle en goede service

Duidelijke emails, snelle verzending en nette verpakking: top! Ook mooie prijs ten opzichte van andere webwinkels. Ik kom zeker terug!

Geweldig advies, snelle levering

Geweldig advies en snelle levering. Ook leuk, een handgeschreven kaartje erbij.

Prima website, optijd geleverd met een persoonlijke schrijven erbij

Na bestellen gelijk bevestiging gekregen en snel de track & trace ontvangen. Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen.

Snel afhandeling

Positief

Fantastische service

Ik had 2 cadeaubonnen voor mijn verjaardag gekregen. Na wat te hebben uitgekozen wilde ik de 2 bonnen tegelijk inwisselen. Dat ging niet, dus ik stopte de bestelling. Binnen 5 minuten kreeg ik een mail of ze mij konden helpen. Ik mocht de nummers van de bonnen opgeven en klaar was Kees. Super services. Snelle reactie op een vraag later over een artikel. Ik kan niet anders zeggen. Een topervaring met surprise kookgerei. Een dikke 10

Oplossings- en klantgericht