Gewoon eerlijk en doen wat ze beloven. Ook geen lokkertjes met levertijden maar gewoon houden aan de tijd die vermeld staat. Producten zijn ook precies wat men verkoopt. Kers op de taart....! Tijdens uitpakken van post pakket zat er een handgeschreven kaartje bij, waarin men ons veel plezier wenste met aankoop. Dit vonden wij echt super! Een persoonlijke noot met aandacht voor de klant. Maak je niet vaak meer mee. Top!
Geweldige, je hebt het bijna al in huis voor je het betaald hebt.
Mijn producten waren uitermate uitstekend.
Ik kocht 3 koekenpannen van scanpan, zijn mooie pannen met een redelijk dikke bodem, ze bakken prima! De levering was volgens afspraak.
alles conform afspraak!
Fijne communicatie, met een persoonlijk kaartje erbij! Ben erg tevreden over het product en levering!
Ik bestelde altijd mijn spullen bij de Hocras in Bussum, dat duurde vaak lang. De Hocras gaat in Bussum per 31 jan dicht en er is nu alleen nog via internet bij hun te bestellen, maar ik ben verder gaan zoeken en ben bij jullie terecht gekomen. Ik zal alleen te twijfelen of ik de goede producten besteld had en dat is gelukt. Hebben jullie toevallig van Magimix een brochure met artikelnummer. Wij hebben de Magimix Le Mini Plus en de Le Micro. Ik denk van allebei wel 4 complete sets met motor en dan heel veel losse onderdelen.
Snel geleverd, met persoonlijk kaartje erbij
Voor aanschaf telefonisch contact over mogelijke aanschaf. Uiterst prettige en deskundige hulp. Veel volgens was het product snel geleverd! Chapeau
Twee keuken producten besteld. Binnen de beloofde tijd geleverd. Verpakking perfect.
Snelle levering en topproduct!
Ik had een artikel besteld waarna meteen een reactie kwam dat dit later zou komen omdat dit niet op voorraad was. Het is gelukkig op tijd aangekomen met een handgeschreven notitie erbij, leuk! Enige nadeel was dat er voor het aankopen op de site niet te zien was dat het product niet op voorraad was.
Beste Esther, bedankt voor deze mooie beoordeling, op onze website is wel te zien of een artikel op voorraad is, namelijk aan het groene of zwarte vrachtwagentje met daarbij een vermelding zwart vrachtwagentje: Levertijd +/- 3 - 7 werkdagen groen vrachtwagentje: Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Snelle levering, tijd tussen bestellen en afleveren veel berichten aangaande aflevering bestelling, prima. Een persoonlijke noot door middel van een kaartje in het pakketje, leuk. Deze ondernemer heeft er echt nog zin in!
En een leuk kaartje toegevoegd.
‘Avonds besteld en de volgende dag al geleverd: schitterend, dank!
betrouwbaar en vlot qua levering
👍🏾
Net voor kerst was de mengkom van mijn magimix stuk. Gelijk nieuwe besteld en werd diezelfde dag nog verzonden. Super vooral met die feestdagen.
Ruim assortiment, heeft ook veel reserve onderdelen.
Snelle, perfecte aflevering
Vlotte en snelle levering. Vriendelijk briefje erbij.
In deze drukke decembermaand was mijn bestelling er al de volgende dag.
Supersnelle levering van mijn Alessi tassenhanger! Deze is nog mooier en handiger dan op de foto. Zelfs mijn zwaardere handtas kan. Ben er superblij mee, bedankt!
Prima geholpen toen ik het verkeerde product besteld bleek te hebben. Ik kon het retour sturen en het juiste werd me toegezonden en dat tijdens de kerstdrukte.