Goed bestelproces Levering op tijd Goed verpakt e goederen Uiterlijk conform gids
Dank u
Ik had een relatief goedkoop onderdeel nodig, dat zonder bezorgkosten naar mij werd opgestuurd. Dat vind ik echt goed service! Het artikel is ook precies wat ik nodig had, dus ik ben helemaal blij
Product is snel geleverd, met daarnaast nog bijgevoegd een handgeschreven kattebelletje. Dus echt aandacht voor de klant.
Slecht product geleverd en dan schermen met de leverings voorwaarden oftewel Goederen NIET retour te zenden Niet tevreden is Pech hebben
U heeft een staafmixer die 15 jaar goed zijn werk heeft gedaan vervangen door een nieuw exemplaar van hetzelfde merk. Na 1 keer gebruik komt u tot de conclusie dat het product niet functioneert en moeilijk is schoon te maken, niet beter dan de vorige, die u 15 jaar met plezier heeft gebruikt. Vreemd. En dan een gebruikt artikel willen retourneren, dit is helaas niet mogelijk. Er zijn grenzen, ook aan goede service en klantvriendelijkheid.
Snelle levering zonder problemen.
Volgende keer weer
Snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij, super !!
Een verkoper die enorm snel reageert en advies geeft! Ik had iets fout gedaan maar zij hebben mij kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd!
Prima opvolging !
Zeer tevreden, goed verpakt, snelle levering, top product, zeker aan te bevelen!
Je hebt hier echt het gevoel dat je persoonlijk als klant wordt gezien. Snel en toch met een persoonlijke touch in de vorm van een handgeschreven kaartje
Mooie pan en snel geleverd!
Binnen 1 uur nadat ik de bestelling heb verplaatst, kreeg ik bericht dat het verstuurd is. Volgende dag was het pakket al thuis, alles netjes verpakt.
De persoonlijke handgeschreven notitie, die bij deze snelle verzending zat, maakt de 9 een 10.
Snel en slim geleverd. Qua prijs vergelijkbaar met de goedkoopste, wel met een persoonlijke notitie erbij.
Zelfs in deze moeilijke tijd keurig verzorgd geleverd.👍🏻👍🏻
Er was een onderdeel van mijn keukenmachine afgebroken. Dit was de enige winkel waar deze direct te bestellen was. Na een paar dagen had ik het onderdeel met aardig handgeschreven kaartje al ontvangen. Niets te klagen dus.
Bestelling snel binnen. Handgeschreven persoonlijk bedank kaartje bij de bestelling. Gewoon een zeer goede service!
Persoonlijk en vriendelijk contact. Goede service, fijne beantwoording van mijn vragen.
Goede ervaring!
Snelle service, met een handgeschreven kaartje erbij voor de persoonlijke touch.
mooi dat los onderdeel bij Alessi product snel geleverd werd
Goede en snelle levering
Ik had een speciaal bakblik besteld. Werd binnen de afgesproken tijd bezorgd, keurig verpakt. Ik had nog een vraag,die mailde ik. Ik kreeg per direkt mail terug met een goed antwoord. En het bakblik is van prima kwaliteit. Ik ben heel tevreden.