Nadat bleek dat mij oude Magimix het met de ombouwset biet wilde doen, hebben ze doortastend gehandeld en kon ik de ombouwset gratis retour zenden nadat ik een nieuwe Magimix geleverd kreeg.
Makkelijke site, persoonlijke touch, een aanrader
Snel verstuurd, goed verpakt. En persoonlijk handgeschreven briefje geeft deze winkel een 10.
Zo hoort het: makkelijk kunnen bestellen, de volgende dag de pan thuis ontvangen en in de avond de eerste pannenkoeken gebakt met deze fantastische crêpe pan. Daarom de maximale score voor Surprise Kookgerei en de crêpe pan (28 cm).
Prima wegshop
Happy surpriced
Geweldig een levering met persoonlijke woord. Ik heb al verschillende malen de machine gebruikt en ben er zeer tevreden over.
alles ging volgens de regels
Snelle levering met persoonlijke groet. Apparaat is top!
Zeer snelle levering en het lieve briefje er bij kon ik zeer waarderen
Goede service, snelle afhandeling
Prachtig artikel. Heel tevreden en een bijkomende troef voor mijn kersttafel
Na het bestellen kreeg ik een bericht dat hetgeen ik besteld had, niet voorradig was, maar dat men kosteloos een (duurder) alternatief kon aanbieden. Hierover ben ik tevreden, niet zozeer omdat ik nu een duurder product tegen een lagere prijs heb mogen ontvangen, maar puur vanwege het meedenken. Daarnaast bevatte het pakket nog een leuke, handgeschreven groet. Dat doet het altijd goed en zorgde bij mij iig voor een extra glimlach.
Goede communicatie en punctuele levering
Onze keukenmachine doet het weer als vanouds en het was fijn dat w hem konden maken met het gekochte onderdeel
Tijd naar opzoek geweest. Bestelling dag later binnen
Snelle en nette levering!
Top dat bestelling zo gemakkelijk te plaatsen is en snel geleverd wordt. Product kwam helaas niet overeen met foto op de website, hierin slechte service en weinig klantgerichtheid ervaren. Jammer omdat zowel de prijs als de indruk van de website andere verwachtingen opriep. Voor mij geen bestellingen meer in deze winkel.
Op de foto is soms een schaduw te zien bij hoogglans artikelen, bij de omschrijving stond duidelijk dat het om een hoogglans artikel ging.
Geen opmerkingen zeker aangeraden super service.
alle verliep zoals je mag verwachten, maar ik was blij verrast dat er een hand geschreven briefje op de offerte zat met mooie woorden, dat vond ik wel een persoonlijk gevoel geven dat er achter de computer ook mensen bestaan die alles mogelijk maken!!
Bestelling werd vlug geleverd, keurig verpakt.
Er ging wat mis met PostNL en dat vingen ze snel op door het opnieuw te sturen. De service en het bestellen snel en makkelijk. Wij hebben de beste man in dit geval aan de telefoon gehad en die legde het fijn uit. Hij had geen haast om op te hangen en stond ons vriendelijk te woord, dat is tegenwoordig al heel wat. Onze volgende bestelling vindt gewoon weer plaats via Surprise kookgerei! Bedankt!
👍👍
Heel heel snel en goed ingepakt
Artikelen die verkocht worden zijn goed maar wel erg duur. Niet prettig voor cadeau bonnen.