Monteren ging goed
Snelle levering en zorgvuldig verpakt
Prachtig assortiment. Mooie kwaliteit. Uitgebreid aanbod. Op voorraad. Vandaag besteld en in eerdaad morgen in huis. Fantastisch1.
Ja vanaf bestelling tot het aankomst thuis, alles perfect. In het pakketje nog een kleine briefje van de afzender " veel plezier met uw aankoop " Geweldig.
Snelle levering, goed verpakt en heel vriendelijk persoonlijk kaartje: top!
De titel zegt het al: Prima product, concurrerende prijs ,Supersnel geleverd (volgende dag, niet erg belangrijk voor me overigens maar was zeer onder de indruk!) Een Le Creuset wok (36cm) die voor 90€ onder de prijs bij Le Creuset werd geleverd Meer dan blij mee!!
Ben blij met mijn aankoop, op tijd bezorgd.
Fijne service en snelle levering!
Slecht
Meneer heeft een oud mes vervangen van een ouder type keukenmachine voor een nieuwe uitvoering, dat hier iets meer ruimte op zit naar het deksel in vergelijking tot de oude uitvoering is nu eenmaal zo, nieuwe machines werken ook zo. Dat ons antwoord niet positief was omdat wij de situatie nu eenmaal niet kunnen veranderen is dan helaas zo.
Betrouwbaar!
Overzichtelijke website. Snelle levering. Goed verpakt. Keurig op de hoogte gehouden van de verzendstatus. Factuur bijgevoegd met een kaartje met een heel vriendelijke boodschap. Top!
Ik krijg in eerst instantie de verkeerde product. Mijn bestelling werd naar iemand anders gestuurd en anders om. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren maar het werd professioneel en zo snel mogelijk opgelost. Ik kon de verkeerde bestelling makkelijk retourneren en bij mijn eigen bestelling ontving ik een attentie en vriendelijke brief als goed makkertje. Fijn dat de bedrijf op die manier verantwoordelijkheid had genomen. De producten werden steeds zoals beloofd de volgende dag bezorgd.
En bovendien zeer scherpe concurrerende prijzen!
`uitstekend
Als ik iets extras nodig heb voor mijn Magimix hebben zij het op voorraad. Snelle levering, en een prikkel toch bij de levering.. Goede service Kortom mooi bedrijf
Snelle service, fijne producten, attente handgeschreven noot.
Snelle reactie, na telefonisch overleg.
Mooie producten, snel verzonden.
Helemaal top!
De producten werden snel en goed verpakt geleverd
Snelle en goede levering van de online bestelling met een persoonlijke noot
Zo fijn om alles op 1 plek te vinden wat ik nodig heb. Verder snelle verzending mét een zelf geschreven kaartje. Echt helemaal top!
het ging wel en beetje miss aan mijn kant maar uiteindelijk is het goed gegaan
Zoals het hoort
Makkelijke webshop, artikel netjes op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen.