Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling. Snelle levering, goed verpakt. Ik had 2 soeplepels besteld, er bleek er nog slechts 1 in voorraad te zijn. Wel is de order daarna zeer correct en snel verwerkt. Heel tevreden dus.
VerbeterpuntenJuiste voorraad aangeven bij bestelling.
Geachte Mevrouw, wij hebben onze redenen om geen exacte aantallen van voorraad online te zetten, voor het bestellen informeren via mail of telefoon mag uiteraard altijd.
Pluspunten
snelle acurate levering bieden van een goed alternatief indien product niet voorradig
Pluspunten
Snelle en vlotte bediening en levering.
Pluspunten
Snelle levering en goed advies
Pluspunten
Pluspunten
Mooie spullen, goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering en product voor een betere prijs dan de concurrentie!
Pluspunten
Snel bezorgd, precies wat ik nodig had. Ruime keuze opzetstukken voor magimix.
Pluspunten
Snelle service.
VerbeterpuntenDe verpakking was niet op orde. De buitenste verpakking wel, maar wat er in zat niet. Gelukkig het voorwerp zelf wel.
Pluspunten
Pluspunten
De enige zaak in Nederland die iets extra deed bij het bestellen van die cook expert.......
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.....
Pluspunten
correct, snelle levering
Pluspunten
we hadden een bestelling geplaatst, door omstandigheden geannuleerd. we zijn op een bijzondere correcte manier geholpen!
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle, correcte afhandeling bestelling
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en een correcte afhandeling
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering
Pluspunten
Goede communicatie. Snelle levering
VerbeterpuntenHet doosje waarin het mes verpakt was, was klein genoeg om in een bubbeltjes enveloppe verpakt te worden, waarna het bezorgd had kunnen worden in mijn brievenbus. Nu moest ik thuis blijven om het veel te grote pakket in ontvangst te nemen. Het mesje had een totale lengte van 19 cm. Volgens mij had het ook anders gekund en had dat verzendkosten gescheeld.
Beste Wim, wij begrijpen wat u bedoelt, per brievenbuspost is er echter geen controle of het pakket wel aankomt, bij een artikel met dergelijke waarde is dit geen optie, helaas komt het te vaak voor dat envelop post (terecht of onterecht) als niet ontvangen wordt gemeld. Een pakjegemak adres is een optie, u hoeft dan niet thuis te blijven.
Pluspunten
Goede prijs, goede en snelle service. Aankoop via webshop.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.