Pluspunten
goede snelle verzending
Pluspunten
Correcte en vriendelijke service!
Pluspunten
Geweldig snelle service en goed meedenken
VerbeterpuntenDemontraties, workshops op de Veluwe bv bij Bilderberghotel in Garderen. Ook wel het Laren van de Veluwe genoemd. Bv die Indonesische gerechten
Pluspunten
vlotte levering
Pluspunten
Grote productrange in design kookspullen
VerbeterpuntenBij uitgeven van cadeaukaarten graag kijken of u wel geschikte producten in die prijsklasse heeft
Beste, wij geven zelf geen cadeaukaarten uit maar accepteren uit service verschillende cadeaukaarten.
Pluspunten
Snel goede website
Pluspunten
Duidelijke website, mooie spullen, snele levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig en snelle levering!
Pluspunten
uitgebreide site, mooie producten, snelle levering, geen vrachtkosten
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Super! Prima product, snelle levering
Pluspunten
Groot assortiment, makkelijk te bestellen, gegevens op website klopten, goed verpakt, snelle levering, kwalitatief goede producten
Pluspunten
Goed product, goede levering en dus erg tevreden. Een aanrader.
VerbeterpuntenGeen idee. Geen klachten of ontevredenheden over onze bestelling
Pluspunten
snel
Pluspunten
Correct en snel
Zorgen dat apparaten a citaat beschreven worden. Van een deep fill grilapparaat verwacht ik dat er veel in kan. In het apparaat dat ik bestelde bleken alleen halve dunne kleine sandwiches te passen. Misleidende tekst zei ik bij het place. Desondanks moest ik retourzenden zelf betalen.
Vul tosti’s naar hartenlust, varieer oneindig. De diepgelegen grillplaat biedt mogelijkheid tot het maken van allerhande rijk gevulde snacks, tosti’s sandwiches, maar ook appelflappen of wafels! De Deepfill zorgt voor een zeer gelijkmatig bakresultaat en is voorzien een krasvrije en ultra gladde DuraCeramic-coating.
Pluspunten
Mooi assortiment met sterke prijzen
Pluspunten
Correcte levering van het bestelde product.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen minpunten, dus ga gewoon zo door.
Pluspunten
Geven zeer goed en snel advies. Leveringen netjes op tijd. Zeer compleet assortiment tegen schappelijke prijzen.