Pluspunten
Nette en snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Zeer goed assortiment, bliksemsnel levering.
Pluspunten
snelle en goede levering. Betrouwbaar
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Heldere informatie. Snelle levering. Duidelijke website
Pluspunten
Eerste keer via dit bedrijf. Lijkt goed.
VerbeterpuntenIk kan geen bedrijf aanbevelen wanneer ik er maar 1x zaken mee gedaan hebt. Daarom zet ik dit op 'Nee'.
Pluspunten
Prima communicatie, snelle en gratis levering. Wat ik super vond dat er nog een tijdschrift plus wat zakjes zout en een klein potje mayonaise in de doos aanwezig was.
Pluspunten
Fantastische opvolging bij vragen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Deskundig, gedreven, behulpzaam, vriendelijk
VerbeterpuntenDe fysieke winkel is wel erg klein en er hadden prijsbordjes mogen staan
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
snel, prima service en uitleg.
Verbeterpuntenzo doorgaan!
Pluspunten
Prima product, zeer goed verpakt, snelle levering.
Pluspunten
Super eerst geluisterd maar mijn wensen en daar is een passende oplossing bij gezocht in overleg. Levering van het op voorraad zijnde artikel van super snel sneller is niet mogelijk
Pluspunten
groot assortiment, redelijke prijzen, snelle levering.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, mooie producten.
VerbeterpuntenLevering duurt wel even.
Geachte Mevrouw, bedankt voor uw beoordeling, u geeft als opmerking "levering duurt wel even", u heeft op woensdagavond besteld en uw bestelling is donderdagochtend verzonden.1e bezorgpoging vrijdag was u niet aanwezig, 2e poging zaterdag bezorgd. Wij hebben ons best gedaan.
Pluspunten
veel keus, goede kwaliteit en snel bezorgd
Pluspunten
Bedrijf is meer voor beter gesitueerden
VerbeterpuntenMeer artikelen ook voor de "gewone man".
Beste Wim, wij leveren artikelen van hoge kwaliteit, hier hangt vaak een prijskaartje aan, wij verkopen artikelen al vanaf €2,60(gratis verzonden), wat de kwaliteit van de koffie betreft, deze is hoog, en smaak, dit is en blijft persoonlijk.
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlotte levering, prijg ok, kosten verzenden laag
Pluspunten
Levering in goede staat en op tijd. Prijsniveau prima.