De pampers, overbroekjes en inlegvelletjes die ik bestelde werden snel geleverd. Eén van mijn bestelde overbroekjes was helaas niet meer voorradig. Ik werd hierover persoonlijk gecontacteerd en er werd in overleg een geschikt alternatief gezocht. Snelle en persoonlijke service.
Fijne webshop met groot assortiment wasbare luiers. Ondanks actiedag supersnelle levering.
Top kwaliteit. En heel makkelijk schoon te maken na gebruik, je heb s’avonds maar heel even tijd nodig om te spoelen en voor te behandelen. Zo hoef je ze maar maar in de wasmachine te doen als je meer om te wassen hebt.
Snelle en goede levering en goed product zal nog een keer willen kopen.
Door de blogs en eigen ervaring kon ik het juiste product kiezen. Dit werd snel én persoonlijk verpakt en verzonden. Dank je wel daarvoor!
Super blij met mijn Hello menstruatiedisc. Snel in huis, en een lief 'bedankt'-kaartje erbij.
Persoonlijk, Heel fijne en handige informatie te vinden, persoonlijk kaartje bij te bestelling. Echt heel fijn !
Duidelijke omschrijving, goede en snelle levering.
Bestellen bij Nappy’s is altijd fijn! Ze hebben een mooi groot assortiment en zijn heel snel met verzenden. De service is ook top, snel antwoord en er wordt echt even meegedacht als dat nodig is.
Snel geleverd, goede producten. Ik vind ook heel fijn dat er zoveel nuttig informatie op de website staat, bvb absorbentie van de verschillende producten.
Met testen van water leek het veelbelovend, bij gebruik toch plas langs de onderbroek als het scheef gaat. Alleen in het midden gedeelte extra gevoerd. Betekent dat in de praktijk alsnog de plas erlangs gaat en het bed nat wordt bij een ongelukje.
Wat vervelend om te lezen dat je lekkage ervaart. Je review gaat met name over het product dat je hebt gekocht en niet zo zeer over onze service als webshop. Het product dat je hebt gekocht is absorberend ondergoed voor kinderen. In de producttekst staat het volgende: Het absorberende ondergoed van Conni is nauwelijks te onderscheiden van een normale onderbroek. In het kruis is echter een absorberende laag polyester verwerkt, mét een waterresistente PUL laag. Dit kruisje zit helemaal van voor tot achteren in het ondergoed genaaid. Dit ondergoed is genderneutraal en ideaal voor kinderen die bijna zindelijk zijn, maar nog af en toe een klein ongelukje hebben. Ook is dit ondergoed uitermate geschikt voor kinderen en jongeren met lichte incontinentie zoals Light Bladder Leakage (LBL). Het vangt wat druppels tot een klein scheutje op. Dit product is inderdaad niet geschikt voor kinderen die 's nachts nog regelmatig in bed plassen. De absorptie is hiervoor onvoldoende. Dit zal lekkage kunnen veroorzaken. Voor bedplassers hebben we andere oplossingen zoals wasbare luiers. Het product dat je hebt gekocht is meer geschikt voor kinderen die overdag bijna zindelijk zijn, maar nog af en toe een klein ongelukje hebben. Het geeft ze de tijd om tijdig bij de wc te komen zonder dat de kleren nat worden. Als we je nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag.
Een prettige on-line winkel waar snel gereageerd wordt op vragen.
Duidelijke website, snelle verzending en kwalitatief erg goede producten. Persoonlijk berichtje en zichtbaar zorg voor verzending en product maakten het helemaal af.
Goede levering met een hand geschreven bedankt kaartje.
Bedrijf en producten staan op hoog niveau. Attent, snel en doen wat ze beloven.
Producten snel en netjes ontvangen. Met een handgeschreven kaartje erbij want het leuk persoonlijk maakt. Ik ben al langer klant van nappys want het is altijd goed.
Goede wasbare luiers aan een goede prijs. Je krijgt er heel duidelijke instructies en tips bij.
Inmiddels alweer ruim 3 jaar geleden voor het eerst besteld bij Nappy’s: een volledig luierpakket voor onze inmiddels peuter. Door de jaren heen regelmatig iets bijbesteld: zwemluiers, nachtluiers, inlegvellen, nieuwe overbroekjes voor onze tweede. Altijd wordt er mee gedacht en goed geadviseerd. De klantenservice is vriendelijk, het contact laagdrempelig. Het is duidelijk dat Ilka, Marco en hun collega’s zelf ook wasbare luier-fan zijn. Ik weet dat zo zoetjesaan het einde van onze wasbare luier-tijd nadert, en alhoewel ik uitkijk naar een leven zonder verschonen, ga ik alle leuke bestellingen missen! Ik raad Nappy’s 200% aan! En gelukkig voor mij hebben ze tegenwoordig ook een heeeele leuke webshop in speelgoed en de mooiste boeken.
Ik heb een erg naar gevoel over gehouden aan de klantenservice en zal niet weer bij deze winkel bestellen. Ik bestelde een menstruatiedisc. Omdat ik al twintig jaar cups en discs gebruik, en er altijd een bewaarzakje bij zit, was ik er vanuit gegaan dat deze er nu ook bij zou zitten. 2,5 jaar geleden was dit bij exact dezelfde disc nog zo. Bij aankomst bleek deze er echter niet bij te zitten. Er was ook geen vermelding op de website en ook niet een suggestie van "deze er nog bij kopen?". Ik voelde me een beetje gen***d. Echter, dit werd nog eens verergerd, toen bleek dat de klantenservice niet bereid was het zakje met brievenbuspost aan mij te versturen. Ik moest de volledige €6,95 verzendkosten betalen en anders maar naar de Wibra of Zeeman gaan voor zo'n zakje (die ze daar helemaal niet verkopen, maar dat daar gelaten). Ik vind €6,95 erg veel verzendkosten voor zo'n klein zakje, maar de argumentatie was dat "deze anders niet verzekerd zou zijn". Wat schetst mijn verbazing? Het pakketje is vandaag alsnog met brievenbuspakket bij mij bezorgd, maar ik heb geen geld terug gekregen en wél de volledige €6,95 betaald. Ja, zo kan ik ook geld verdienen.
Wat vervelend om te horen dat je een naar gevoel hebt overgehouden aan je bestelling. We willen graag uitleggen waarom het zo gegaan is. Je hebt een bestelling gedaan van een Hello menstruatiedisc, dit was je eerste bestelling bij ons. In de producttekst staat inderdaad niet dat er geen bewaarzakje bij in zit, dit hebben we gedaan omdat er geen bewaarzakje bij zit. Bij producten waar een zakje bij zit zetten we dat er expliciet bij, zoals bij een Saalt disc of Little Lamb zoogcompressen. Het is op deze manier duidelijker voor de meeste klanten wat ze kunnen verwachten dan wanneer we ieder denkbaar niet inbegrepen accessoire erbij zouden moeten gaan zetten. Uiteindelijk is de producttekst wat ons betreft accuraat voor wat je kon verwachten bij je bestelling. We vinden het vervelend dat je bij andere webshops in het verleden blijkbaar andere ervaringen had, waardoor je nu met een onjuiste verwachting bij ons een bestelling plaatste. In tegenstelling tot wat je aangeeft staat bij de Hello Disc het bewaarzakje (en de wetbags) wel bij de gerelateerde producten. Op deze manier maken we de accessoires zichtbaar. Maar omdat bij de menstruatiedisc meerdere relevante gerelateerde producten zijn zoals de Hello Steamy en een disc sterilisator staat hij niet vooraan. Dit komt omdat deze producten voor een grotere groep de meest relevante gerelateerde producten zijn. Wij hebben aangegeven dat we niet met postzegels een brief versturen (waar je om vroeg) omdat er dan geen track en trace en geen verzekering is. Ook raakt postzegelpost in verhouding vaker kwijt, waardoor wij als verzender nogmaals de levering zouden moeten opsturen en bekostigen. Daarnaast is onze vervoerder DPD en worden de pakketten dagelijks bij ons opgehaald. We verzenden niet met PostNL en gaan dus niet voor dit soort incidentele situaties naar een brievenbus. Omdat we bij een extra zending zelf nieuwe verzendkosten hebben en we wat ons betreft geen fout hebben gemaakt, kunnen we een tweede zending niet tegen een lager tarief verzenden. Mijn collega heeft om mee te denken aangegeven dat er misschien andere mogelijkheden zijn om aan een bewaarzakje te komen zodat er geen verzendkosten betaald hoeven te worden. Zij heeft hierbij Hema en Wibra als opties genoemd omdat die op veel plaatsen zitten. Het was aardig bedoeld om mee te denken in alternatieven, jammer dat dit blijkbaar niet goed is overgekomen. We hebben het bewaarzakje verstuurd in een brievenbusdoosje via DPD, niet met postzegels. Dit zijn duurdere pakketten die verzekerd zijn en een track en trace hebben. Ze heten alleen brievenbuspakje omdat ze dat formaat hebben en in de brievenbus geleverd kunnen worden. Wij verdienen geen geld aan verzendkosten die wij in rekening brengen. We hopen dat je ondanks deze ervaring verder wel tevreden bent met de producten.
Levering razend snel binnen 24 uur. Prijzen zijn soms net fractie hoger dan bij de concurrent maar de service is goed.
I placed an order on February 16, 2026, which was shipped on February 17. Since then, my package has been stuck between two warehouses. Despite sending several messages, I still haven't received my package (as of March 1, 2026) or been refunded. I therefore do not recommend this company. A few days later, DPD ended up delivering the parcel. Meanwhile, Nappy surveyed DPD to find the parcel and are not to be held responsible and were responsive with my requests.
Hi Céline, We are so sorry that you haven't received your package in time. As we explained in our email conversation, we had an ongoing investigation at DPD for your parcel. We are very sorry that your package was really delayed and the investigation was taking some time. We are happy to see that you now have received your parcel.
Originele beoordeling
Alles makkelijk verlopen zonder moeilijkheden. Snelle verzending en leuk kaartje in het pakketje.
Makkeijk te bestellen, snelle levering. Goede kwaliteit produkt
Daarnaast nog snel en ook nog een uitstekend product.
Ok