Goede uitleg van systemen. Wellixht hadden we iets meer informatie moeten krijgen over het type systeem en dan de verschillende merken. Nu een merk gekozen waar we achteraf gezien beter over na hadden moeten denken.
Mijn vragen per mail werden snel en goed beantwoord, ook vervolgvragen. Ik kreeg hierbij goede tips op basis waarvan ik besloot welke producten ik wilde bestellen. De bestelling werd vervolgens snel en netjes geleverd, met nog een kaartje en een klein cadeautje er bij. Hele fijne service!
Ontzettend tevreden over deze webshop, al tweemaal iets besteld en ik verbaasde me beide keren hoe snel en attent ze mijn order thuis kregen. Daarnaast hebben ze top producten, ik raad ze zeker aan!
Al meerdere dingen besteld en zeer tevreden. Goede service, duidelijke informatie op de site en altijd met een persoonlijk kaartje en cadeautje, maakt het net even af.
heel goed
Heel veel producten en merken. Ruim kunnen verdiepen in wat ik nodig had. Enige nadeel is dat je verzendkosten moet betalen onder de 50 euro.
Omtrent wasbare luiers heeft Nappy's alles wat je maar nodig hebt en meer.
Snelle actie, ik had de spullen de volgende dag. Leuke note erbij, top
Snelle levering, met een leuk persoonlijk berichtje en duidelijk uitleg op de website.
Erg snel verzonden, we hadden het pakket de volgende dag al in huis! Bijgevoegd was een leuk persoonlijk kaartje
I ordered 3 nappies because those were not available here in Hungary. They arrived cca 5 workdays. I received a small note with the package which was a really nice gesture! :)
Zoals elke keer weer goede service van Nappy's. Ze hebben mooie producten en staan altijd klaar om advies te geven.
Leuke persoonlijke boodschap en een top service.
Cheeky wipes olie besteld. Goede prijs, snel geleverd en ook nog een persoonlijke groet erbij. Extra leuk!
Goed, breed assortiment, van alles wat. Dat maakt het ook wat meer een zoektocht, en in het begin moest ik in die zin even aan de site en opzet wennen. Blij met de producten en verdere service!
Super snelle levering
Ik werd heel vriendelijk geholpen en mijn zending was supersnel geleverd
Ik ben groot fan van Nappy's, adviseer hun ook bij andere mogelijk geïnteresseerden. Door de blogs en verhalen op Facebook heb ik altijd net wat meer productinformatie. Ook vind ik het fijn dat ik zie 'wie' het bedrijf is. Per mail ook altijd fijn contact, snelle en duidelijke reacties. Het geeft een goed gevoel om te weten dat alle merken die verkocht worden veilig zijn, met veilige grondstoffen en eerlijke arbeid. Wat ik het allerleukste vind is dat er bij elke verzonden bestelling een persoonlijk, handgeschreven kaartje zit. Hierdoor voel ik me een gewaardeerder koper in plaats van een zoveelste klant.
Ik kocht wederom een paar overbroekjes, ze zijn van uitstekende kwaliteit en oogverblindend mooi.
Wat een fijne webshop, super service en prachtig verpakt met een persoonlijk geschreven kaart erbij! Top top top!!!!!
Heel tevreden over de service en de producten
Ik bestel eigenlijk al mijn luiers en toebehoren hier en nu gingen er 2 overbroekjes stuk. Gemaild en met 2 dagen had ik nieuwe overbroekjes in huis. Super opgelost!!
Snelle service en het persoonlijke kaartje maakt het heel erg fijn om hier te shoppen!
Goede ervaringen met Nappy's.nl. Een heel uitgebreid assortiment, goede prijzen, snel geleverd, prettige website en ook heel fijn: gratis bezorging vanaf € 50 en gratis retourneren. Ook biedt de website goede informatie, zoals de productvergelijkingen in tabellen.
Wij zijn grote fan van Nappy's! Een ruim assortiment aan eerlijke prijzen en snelle verzending!