Allemaal leuke printjes, duidelijk antwoord op vragen en snel bezorgd.
Ik heb besteld bij Nappy's, omdat ik graag wasbare luiers met zo min mogelijk polyester, van katoen en met het oeko-tex keurmerk wilde. Een hele eisenlijst, die ik alleen bij Nappy's heb kunnen waarmaken. Tijdens het bestelproces gingen er een aantal dingen mis, eerst vanuit mijn kant (#mommybrain), vervolgens werkte de technologie niet mee. Toen ik om 22u 's avonds een mail stuurde, kreeg ik een kwartier later direct reactie waarin we het hebben kunnen oplossen. De volgende dag kreeg ik een whatsapp bericht dat de luieremmer en waszak die ik wilde bestellen niet bij elkaar paste, met de vraag of ik dit zo had bedoelt, of dat ik dit wilde aanpassen. Zo fijn dat er op deze manier wordt meegedacht!! Weer een dag later kreeg ik mijn fantastische pakket binnen, met zelfs nog een leuke cadeautjes erin. Super fijn! Ik ben mega dankbaar voor de super goede service en de mooie producten; ik heb ze nog niet gebruikt dus daar kan ik niets over zeggen :)
Goed advies gekregen, zij denken met je mee en snelle verzending van de producten.
Uitstekende service
Snelle levering met persoonlijke touch. Website is prima, maar als je geen ervaring hebt met wasbare producten is het denk ik lastig zoeken omdat alles op merk staat ipv op type. Ik zou zeker vaker bestellen.
Snelle levering, veel keuze en netjes verpakt.
Prettige website met duidelijke info en nuttige reviews op producten. Snelle levering. Prijzen vergelijkbaar met elders. Niks op aan te merken!
We hadden een groot pakket aan producten besteld en deze werd erg snel geleverd met alle producten in goede staat. Van twee sets hydrofieldoeken was een andere variant geleverd. Na erg prettig mailcontact hierover kregen we ruim de tijd om eerst nieuwe te bestellen en daarna de foutieve te retourneren. Dank je wel voor deze top service!
Elke keer weer snel in huis! Lief handgeschreven briefje er bij en prachtige producten. Het bedrijf wordt steeds persoonlijker en laat haar eigenaren en haar medewerker steeds meer naar buiten treden. Super leuk!
Snelle levering, communicatie prettig, hand geschreven kaartje erbij...Top!
Groot assortiment, snelle verzending.
Precies wat ik bestelde werd geleverd en super snel. Er zat ook nog een handgeschreven briefje bij. Helemaal top
Snelle levering, mooie prints, stevig materiaal Zeker aan te raden
Mooie slips, snel geleverd. Was wel verbaasd dat ze onverpakt in een doos werden geleverd, vraag me af of je zoiets ooit nog kunt ruilen. Geen plastic is beter voor het milieu maar in dit geval had ik toch liever verpakte slips ontvangen
Uitstekende service en verzending! Zelfs verzenden naar het buitenland wordt razendsnel geregeld en met een leuke personal touch. De producten zijn ook prima in orde. Zeker aan te bevelen.
Snelle service, reageer snel op vragen en denkt mee.
Ik heb twee soorten pocket luiers besteld n.a.v de goede reviews. De pocket luiers van Mama Koala en die van Alvababy. Ik heb deze nog niet kunnen testen omdat onze baby is uitgerekend voor begin januari. Maar de prints zijn super leuk en ze voelen heel aangenaam aan. De levering was ook top. Ik ga zeker nog vaker bestellen bij nappy’s.
Snelle bezorging (dit keer met dpd, die keurig op tijd waren). Vriendelijke medewerkers aan de telefoon en een handgeschreven bedankkaart :)
Prima service en fijn contact...
Zoals m'n vorige ervaring, ook dit keer weer super snel geleverd. Binnen 24u zelfs! Levering was compleet, keurig en efficiënt verpakt en zoals altijd ook dit keer weer een kort persoonlijke groet erbij. Opnieuw bedankt en tot een volgende bestelling.
goede producten en super service
Laatst voor een tweede keer hier besteld. We hadden extra xl nachtluiers nodig. Helaas ging er wat mis bij DPD waardoor ik niet door had dat mijn bestelling op afhaalpunt lag. Deze was helaas retour gestuurd toen ik contact opnam met afhaalpunt. Heb Nappy's benaderd en zij reageerde gelijk en daardoor hadden we alsnog snel het pakketje. Zelfs zat er extra wasbaar billendoekje in. Dus wij zijn erg tevreden.
Ze verkopen hier hele mooie producten, beantwoorden al je vragen en als er iets niet in orde is wordt het product netjes en snel vervangen zonder extra kosten. Heel erg fijn!
Groot arsortiment. En een super snelle levering met een persoonlijke boodschap.
Heb gebruik gemaakt van een aantal huur luiers; super snel geleverd en goede aanvullende informatie!