Helemaal goed

Fijne webshop, snelle levering zonder problemen en altijd een persoonlijk berichtje bij de bestelling.

Goede levering en mooi snel. Ook goede prijsstelling tov andere websites.

Product was niet compleet

De anavy nachtluier had geen booster, dit was niet duidelijk aangegeven

Super service, net dat stapje extra

Ik twijfelde over welke maat prefolds ik moest kiezen. Zelfs in de avond (rond 20u) kreeg ik nog de reactie op mijn mail met vragen. Erg tevreden, boven verwachting! Het advies was overigens ook goed, want de voorgestelde maat is prettig in gebruik!

Bestelling super snel ontvangen en verrast door persoonlijk kaartje.

Het bestellen zelf ging niet helemaal lekker in een webbrowser van Chrome. Die van Windows ging wel goed. Site zou nog iets overzichtelijker kunnen. Soms toch nog even aan het zoeken waar alle artikelen staan. De informatie op de site over de producten op de site is fijn.

Altijd snelle levering en goed klantcontact

snelle levering, goede service.

Snel geleverd. Kwaliteit van de producten zoals verwacht.

De overbroekjes van Petit ***u zijn mooi en praktisch.

Super fijn

Snelle verzending en leuk verpakt. Blij met het gratis vrolijke billendoekje!

Ontzettend goede service en mooie producten

De klantenservice is top. Ik had een probleempje en dit is super snel opgelost. Daarnaast zien de producten er mooi uit en worden ze ook op tijd en netjes geleverd.

Fijne service

Een overbroekje dat vroegtijdig kuren vertoonde werd direct vervangen. Contact was snel en hartelijk. Bestellingen zijn op tijd en zorgvuldig ingepakt.

Helder en snel antwoord op m'n vragen, vlotte verzending, en duidelijke uitleg bijgesloten in het pakket

Very happy with the products and service.

Very good explanation about the products in the website blog. Very fast delivery.

Erg tevreden

N.a.v. een consult heb ik besteld bij deze webshop. Erg tevreden. Binnen een dag de spullen al ontvangen. Dank!

Goede webshop met persoonlijke aandacht

Fijne webwinkel! Erg uitgebreide informatie over de producten. Alles keurig en netjes op tijd geleverd. Bij iedere levering een handgeschreven kaartje en een klein cadeautje. Klein gebaar waar je blij van wordt en je het gevoel geeft dat je als klant gewaardeerd en gezien wordt.

Nog steeds een nat bed.

Mijn dochter vindt de luier niet lekker zitten. Te strak bij de benen. Het is een Large. Haar bed is steeds nat.

Snelle levering en erg attent met een leuk cadeautje erbij!

Mooie spullen, snelle service en een leuk extraatje erbij.

Erg tevreden over mijn bestelling Het was er snel, er zat een leuk kaartje en een kadootje bij. Ik bestel hier vaker!

Doen wat ze beloven!

Hele goede telefonische hulp gehad! Heel snel hun pakje ontvangen met hele mooie kwaliteitsproducten. Super tevreden. Bedankt!!

Snelle levering en groot assortiment

Goede service met altijd een persoonlijke berichtje.

Snel geleverd, artikels zoals verwacht

Voor de derde keer heel tevreden

Goede keuze wasbare luiers en vooral goede adviezen rondom de toepassing. Ik koop er alles rondom luiers en hygiëneartikelen voor mij.

Snelle service, mooie producten en deskundig advies!

Onze wasbare luierproducten komen bijna allemaal bij Nappy's vandaan: als ik bij hen bestel, weet ik dat ik kan rekenen op eerlijk en deskundig advies én dat ik mijn spullen snel in huis heb :).

Top top top!

Zoals altijd: vlot besteld, vlot afgerekend, en snel ontvangen!

Snelle levering, goede informatie

De website beschrijft de producten goed. We zijn ook erg tevreden met het overbroekje en de inlegvellen.

Zeer snelle en uitstekende service.

Alles verloopt steeds correct en snel. Als er iets toch niet op voorraad is van je bestelling, wordt je meteen gecontacteerd om samen een oplossing te bespreken. Ik ben zeer tevreden.