specialisten ter zake, goede service en heerlijk positief!

De site is overzichtelijk en ze komen met goede suggesties welke merken goed met elkaar te combineren zijn.

Duurzame keuze is reuze!

Ik vind Nappy's echt een fantastische website! Je vindt er van alles dat wasbaar is; van wasbare luiers tot wasbare wattenschijfjes en wasbaar maandverband. Er is een enorm aanbod, iets wat ik heel fijn vind. Fijn is dat er duidelijk aandacht wordt besteed aan het zo overzichtelijk mogelijk houden van de keuzes. Wat ik ook leuk vind is het persoonlijke kaartje wat ik heb ontvangen bij mijn bestelling. Erg attent.

Een heel fijn bedrijf! Snelle levering

Snelle levering, goed advies, breed assortiment van mooie producten.❤️

Altijd snel geleverd en groot assortiment

Fijn om af en toe een kijkje achter de schermen te krijgen via instagram! Zit volgens mij veel energie en passie in dit bedrijf. Mooi luiers en altijd snel geleverd, met soms zelfs een kleine attentie. Aanrader!

Duidelijke site

Site is erg overzichtelijk. En vergelijkingen zijn goed te vinden.

Snelle service en een cadeautje bij elke bestelling.

Veel keus, duidelijke uitleg op de site, die ook overzichtelijk is. Enige nadeel is dat ze zoveel leuke dingen hebben dat ik niet kan kiezen ;-)

Super goed

Snelle levering, eerlijke en snelle reactie via mail, goed verpakt en duidelijke informatie bijgevoegd. Top shop!

Spullen keurig bezorgd, met cadeautje! Ook op tijd verzonden, wel aantal dagen vertraging bij de pakketdienst. Leuk met persoonlijk berichtje.

Goede site en bezorging

Als aanstaande ouder vond ik de website van Nappy's.nl erg behulpzaam en duidelijk. Nadat ik een keuze had gemaakt, is de bezorging snel en vlekkeloos verlopen. Het is nog even wachten om te kijken wat de baby ervan vindt!

Vriendelijk en snel

Nappy's is een fijne winkel om wasbare producten te bestellen. Wij hebben hier al billendoekjes, olie, overbroekjes, heilwolle, romperverlengers en wasbaar maandverband gekocht. Ze hebben ook een groot assortiment ook voor kleine baby's (baby's onder de 3 kg). De klantenservice is vriendelijk, reageert snel en geeft ook advies. De enige reden om geen 10 te geven is dat ik 2 keer een foutief product geleverd heb gekregen (dus iets anders dan ik besteld had). Maar verder heel tevreden. Ik beveel Nappy's aan.

Snelle correcte levering

Ik had nooit verwacht dat de levering zo snel zou zijn.

Snelle service! En altijd een billendoekje cadeau! Nu zaten er 2 erbij,helemaal geweldig! Mis alleen de beschrijving van het product en hoe ik dat kan bestellen als die doekjes mij bevallen.

Zeer klantvriendelijk

Heel behulpzaam en persoonlijk

Dé Nederlandse onlinewinkel voor wasbare luiers

Heel ruim assortiment, goede prijzen, snelle verzending en altijd een klein handig cadeautje erbij met persoonlijk bericht. Helemaal top!

Klantvriendelijk

Ik heb nappys als erg klantvriendelijk ervaren, op zaterdag avond werden mijn cadeaubonnen bij elkaar gevoegd zodat ik meteen kon shoppen.erg fijn. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij elke bestelling zit en een billendoekje. De informatie is erg prettig en helpt bij het maken van een beslissing. De vergelijking tussen de verschillende merken is erg prettig, soms missen daar wel merken in.

Snelle levering van top producten

Voor een gezin dat wasbaar luiert, is nappys the place to be. Groot assortiment, online assistentie met betrouwbaar advies, snelle verzending (ook naar België), lage verzendkosten, met een vriendelijk woordje en attentie. Zonder zorgen wasbaar bestellen? Nappys is een goede keuze. Bedankt Nappys om de drempel naar wasbaar te verlagen. :)

Snelle en nette levering

Fijne winkel. Uitgebreid assortiment en een snelle levering.

Fijne webwinkel, goeie producten, goed en snel advies bij vragen, snelle en goed verzorgde verzending. Ik heb nu 2x hier besteld en ga dat nog vaker doen!

Vlotte bestelling en levering. Na een probleem met de pakketservice reageerde Nappy's direct om het op te lossen en hield mij op de hoogte van het contract met de bezorg service. Zeer prettig en snel met reageren.

Vriendelijk en vlug

Bestellen via de website gaat behoorlijk vlot en het is allemaal redelijk overzichtelijk. Sommige producten zou ik wat meer informatie over willen zien. De betaling en afronding ging goed, geen problemen en de levering was vlug. De doos bevatte een leuk extraatje en persoonlijk briefje van de inpakker, erg leuk attentiepunt.

Snelle, correcte levering

Zeer tevreden met de snelle levering van nappy's.nl. De producten zijn met zorg ingepakt en verzonden, dat zie je!

Fijne herfstactie, leuk extra’tje en persoonlijk berichtje erbij en vooral snel geleverd!

Snelle goede service

Nieuwe website, waardoor bestelling er door kwam! Yeah! Verder snelle nette levering en goede communicatie hierover. Fijn!!!